365 DAGEN BEDENKTIJD Ruilen mag tot een jaar na aankoop
VERZENDEN IS GRATIS Vanaf 30 euro
RETOURNEREN IS GRATIS In één van onze 44 winkels
Alleen online
Infant Sling babyzitje
Kleur: Geen kleur
Geen kleur
Eén maat
84,95

Levering uiterlijk maandag 1 oktober

Zet op wensenlijst
Op voorraad in de winkel?

Voor kinderen in de eerste tien maanden heeft Thule dit Infant Sling babyzitje. Een comfortabel gevoerd zitje die prima ondersteuning biedt aan de zijkant en een maximale stabiliteit. Je baby zal met een glimlach in de kinderwagen liggen!

Door het hangmatontwerp zal je kind lekker achterover gaan liggen en genieten van wat er voorbij komt. De Infant Sling is eenvoudig te bevestigen in de kinderwagen en wordt geleverd inclusief montagemateriaal. Bekijk de video en zie hoe je het Thule babyzitje in de kinderwagen bevestigt.

Let op: Dit zitje is niet geschikt om mee te fietsen.

  • Geschikt voor baby's van 1 t/m 10 maanden
  • Zijwaartse ondersteuning
  • Maximale stabiliteit
  • Inclusief montagemateriaal
Productcode: QBAAD42056

Bever voordelen

  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen mag tot 1 jaar na aankoop
  • Verzenden is gratis vanaf 30 euro
  • Retourneren is gratis in 1 van onze 44 winkels

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.


Alternatieven voor dit product

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht, en sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om je de rest van je leven dichterbij de wereld en jouw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen. Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat je de vrijheid hebt om jouw actieve leven vorm te geven.

 

We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of je nu in de stad bent of je in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen. Wat jouw passie ook is, wat je ook najaagt. Waar je ook heen gaat, wat je ook meeneemt. Met Thule ben je vrij om ten volle van jouw actieve leven te genieten. Bring your board. Bring your bike. Bring your skis. Bring your love.Bring your passion. Bring your dreams. Bring your life. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten