GRATIS LEVERING

 vanaf € 30,-

GRATIS RETOUR

 in onze winkels

365 DAGEN

 bedenktijd

Alleen online
RideAlong bekleding
Kleur: Lichtgrijs/Paars
Lichtgrijs/Paars
Lichtgrijs/Oranje
Eén maat
24,95

Levering uiterlijk donderdag 27 december

Op voorraad in de winkel?
Voor het RideAlong kinderzitje van Thule zijn er ook vervangende zittingen. Zo geef je met dit tweekleurige kussentje jouw kinderzitje een persoonlijk tintje. De Thule RideAlong Padding mag in de machine gewassen worden en is waterafstotend. Zo zit je passagier toch lekker comfortabel terwijl jij lekker een mooie rondje fiets.

  • Tweekleurig
  • Mag in de machine gewassen worden
Productcode: QBAAD42074

Klantenservice & voordelen

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Bever voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 30 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

Alternatieven voor dit product

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht, en sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om je de rest van je leven dichterbij de wereld en jouw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen. Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat je de vrijheid hebt om jouw actieve leven vorm te geven.

 

We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of je nu in de stad bent of je in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen. Wat jouw passie ook is, wat je ook najaagt. Waar je ook heen gaat, wat je ook meeneemt. Met Thule ben je vrij om ten volle van jouw actieve leven te genieten. Bring your board. Bring your bike. Bring your skis. Bring your love.Bring your passion. Bring your dreams. Bring your life. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten