GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Alleen online
Thule Wingbar 1500 Draagstang Zilver
Kleur: Zilver
Zilver
Eén maat
111,95

Levering uiterlijk zaterdag 24 augustus

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen

De Wingbar 1500 mm is de stilste en veiligste draagstang met een lengte van 150 cm. Deze stangen zijn gebaseerd op vliegtuigtechnologie voor het minimaliseren van windgeruis en brandstofverbruik. Ze zijn mooi gebogen voor een goede pasvorm en hebben uitstekende aerodynamische eigenschappen, waardoor de luchtweerstand is verlaagd met 55% ten opzichte van de voorgaande Thule AeroBar. De WindDiffuser leidt luchtstromingen om. En dankzij de TrailEdge is er minder luchtweerstand.

De Wingbar is uitgerust met T-tracks - een ingenieus kenmerk met veel voordelen. Laadaccessoires worden gemakkelijk op hun plaats in de gleuf geschoven. De volledige lengte van de draagstang kan worden gebruikt, waardoor meer ruimte ontstaat voor het bevestigen van meerdere accessoires.

  • City Crash-goedgekeurd voor 100 kg volgens de ISO-norm
  • Uitstekende aerodynamische eigenschappen
  • Mooi gebogen voor goede pasvorm
  • TrailEdge voor minder luchtweerstand
  • Gebruik de Thule Koopgids om te ontdekken welke dakdrager bij uw auto past
  • WindDiffuser leidt luchtstromingen om
Productcode: OCAIC70108

Alternatieven

Anderen kochten ook


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
Je hebt nog geen recent bekeken producten

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht en sinds die tijd hebben zij er hun roeping van gemaakt om je de rest van je leven dichterbij de wereld en jouw passie te brengen. Thule is een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen. Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat je de vrijheid hebt om jouw actieve leven vorm te geven. 

 

Thule is overtuigd van de meerwaarde van een actief leven- of je nu in de stand bent of je, je in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen. Wat jouw passie ook is, wat je ook najaagt. Waar je ook gaat, wat jo ook meeneemt. Met Thule ben je vrij om ten volle van jouw actieve leven te genieten.