GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Alleen online
Thule Yepp Next Mini Slim Fit Adapter Zwart
Kleur: Zwart
Zwart
Eén maat
19,95

Levering uiterlijk donderdag 4 juli

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Zet de Thule Yepp Nexxt Mini snel op een andere fiets met de extra adapter, genaamd de Thule Yepp Next Mini Slim Fit Adapter. Dit is de ideale oplossing voor gezinnen waarin twee mensen het kind moeten vervoeren. Geschikt voor zowel normale als Ahead-stuurpennen (20-28 mm in diameter).

Alternatieven

Anderen kochten ook


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
Je hebt nog geen recent bekeken producten

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht en sinds die tijd hebben zij er hun roeping van gemaakt om je de rest van je leven dichterbij de wereld en jouw passie te brengen. Thule is een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen. Thule helpt je om alles wat je dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat je de vrijheid hebt om jouw actieve leven vorm te geven. 

 

Thule is overtuigd van de meerwaarde van een actief leven- of je nu in de stand bent of je, je in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen. Wat jouw passie ook is, wat je ook najaagt. Waar je ook gaat, wat jo ook meeneemt. Met Thule ben je vrij om ten volle van jouw actieve leven te genieten.