GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Vogelbescherming Nederland Havik 82 ED 25-50 WA Telescoop Geen kleur
Vogelbescherming Nederland Havik 82 ED 25-50 WA Telescoop Geen kleur
Vogelbescherming Nederland Havik 82 ED 25-50 WA Telescoop Geen kleur
Vogelbescherming Nederland Havik 82 ED 25-50 WA Telescoop Geen kleur
Kleur: Geen kleur
Geen kleur
Eén maat
1.599,00
Nog maar een paar stuks beschikbaar

Levertijd: voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen

Ervaar het vogelspotten nog mooier dan je al deed met de kleurcorrigerende Havik 82 ED telescoop van Vogelbescherming Nederland. Het comfortabele 25-50 WA breedhoek oculair heeft een directe en daardoor prettige inkijk, waardoor storende zwarte randen rondom het beeld worden geminimaliseerd. Als het buiten iets donkerder is door mist, slecht weer of het vallen van de avond, kun je de telescoop nog goed gebruiken door de hoge lichttransmissie welke het beeld helder en gedetailleerd houdt.

Met het dubbele scherpstelmechanisme kun je soepel en nauwkeurig uw onderwerp scherpstellen van rand tot rand. De kleuren zijn natuurgetrouw, waardoor het beeld rustig blijft voor de ogen.

De Havik telescoop is bovendien zeer compact van formaat en laag in gewicht, door o.a. de aluminium behuizing. Natuurlijk is de Havik drukwaterdicht door een stikstof vulling en kun je al vanaf 5 meter de scherpte instellen. Laat geen enkele vogel aan jouw lens voorbij vliegen door een goede voorbereiding met deze professionele telescoop.

  • Diameter Objectief (mm): 82
  • Zicht op 1000m (m): 42
  • Gewicht (g): 1537
  • Uittredepupil (mm): 3,3
  • Close focus (m): 5
  • Type prisma: Dakkant
  • Vergroting: 25x-50x

 

Productcode: NDAAC22004

Alternatieven

Anderen kochten ook


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 25 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
Je hebt nog geen recent bekeken producten

In 2005 heeft Vogelbescherming Nederland een eigen merk optiek geïntroduceerd. Inmiddels hebben de producten zich meer dan bewezen en genieten steeds meer mensen van de prachtige verrekijkers met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Van kleine, compacte kijkers tot extreem lichtsterke modellen, Vogelbescherming Nederland heeft ruim 40 jaar expertise opgebouwd op het gebied van verrekijkers en alles wat met vogels kijken te maken heeft. Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.  

 

Een wereld zonder vogels is ondenkbaar. Vogels zijn een wezenlijk onderdeel van de natuur. Met veel vogelsoorten gaat het echter slecht. In de wereld leven 10.000 vogelsoorten, waarvan maar liefst één vijfde in hun voortbestaan wordt bedreigd. Door vogels te beschermen helpt Vogelbescherming mee de natuur in stand te houden. Daarmee dragen we bij aan een leefbare wereld.