GRATIS LEVERING

 vanaf € 30,-

GRATIS RETOUR

 in onze winkels

365 DAGEN

 bedenktijd

Vogelbescherming Nederland Stern 8x32 Verrekijker Zwart
Vogelbescherming Nederland Stern 8x32 Verrekijker Zwart
Vogelbescherming Nederland Stern 8x32 Verrekijker Zwart
Vogelbescherming Nederland Stern 8x32 Verrekijker Zwart
Vogelbescherming Nederland Stern 8x32 Verrekijker Zwart
Kleur: Zwart
Zwart
Eén maat
169,00

Levertijd: voor 23:00 besteld, morgen in huis.

Op voorraad in de winkel?

De Stern 8x32 van de Vogelbescherming Nederland is de ideale compacte allround verrekijker voor iedereen die meer wil genieten van vogels en natuur, maar die nog niet toe is aan een dure kijker in het topsegment. Het compactere formaat biedt meerdere mogelijkheden zoals het theater, stadsleven en natuurlijk vogels en natuur.

De 8x32 is net wat kleiner en lichter dan een allround 42 mm kijker (weegt net geen 600 gram) en daardoor makkelijker mee te nemen in je tas of rugzak. Zowel geschikt voor intensiever gebruik als recreatieve doeleinden en van betrouwbare Vogelbescherming kwaliteit. Door de soepele scherpstelling en de rubberen bekleding bedient de Stern lekker makkelijk en comfortabel.

Het kijkerbeeld is helder en scherp door de meervoudige coatings. De kijker is drukwaterdicht en is geschikt voor brildragers door de traploze indraai oculairen. U krijgt 5 jaar garantie en de Stern 8x32 wordt compleet geleverd met draagtas en comfortabele draagriem en beschermdoppen. De Stern is een heerlijke, waterdichte verrekijker om mee te beginnen voor elke vogelliefhebber.

 • Diameter Objectief (mm): 32
 • Zicht op 1000m (m): 118
 • Gewicht (g): 596
 • Uittredepupil (mm): 4
 • Close focus (m): 2
 • In de verpakking: Handleiding, kijkkaart, draagriem, beschermtas
 • Vergroting: 8x
 • Type prisma: Dakkant

 • Geschikt voor brildragers: ja

Productcode: NDAAA82003

Alternatieven voor dit product


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

 • Gratis verzenden vanaf 30 euro
 • Gratis retour in onze winkels
 • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

In 2005 heeft Vogelbescherming Nederland een eigen merk optiek geïntroduceerd. Inmiddels hebben de producten zich meer dan bewezen en genieten steeds meer mensen van de prachtige verrekijkers met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Van kleine, compacte kijkers tot extreem lichtsterke modellen, Vogelbescherming Nederland heeft ruim 40 jaar expertise opgebouwd op het gebied van verrekijkers en alles wat met vogels kijken te maken heeft. Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.  

 

Een wereld zonder vogels is ondenkbaar. Vogels zijn een wezenlijk onderdeel van de natuur. Met veel vogelsoorten gaat het echter slecht. In de wereld leven 10.000 vogelsoorten, waarvan maar liefst één vijfde in hun voortbestaan wordt bedreigd. Door vogels te beschermen helpt Vogelbescherming mee de natuur in stand te houden. Daarmee dragen we bij aan een leefbare wereld. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten