GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOUR in onze winkels

365 DAGEN bedenktijd*

Vogelbescherming Nederland Zwaluw 10x50 Verrekijker Geen kleur
Kleur: Geen kleur
Geen kleur
Eén maat
559,00

Levering uiterlijk woensdag 28 augustus

Op voorraad in de winkel?
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen

De extra lichtsterke Zwaluw 10x50 van Vogelbescherming maakt vogels kijken extra prettig bij onder meer kritische lichtomstandigheden zoals schemering. Deze professionele kwaliteits verrekijker kenmerkt zich door het lichte gewicht in de klasse van 50 mm verrekijkers (iets meer dan 700 gram!) en de makkelijke bediening. De Zwaluw 10x50 is geschikt voor elke vorm van natuurobservatie en vogels kijken in het bijzonder. Met de 10x vergroting ben je in staat details ook op grotere afstand waar te nemen.

De Zwaluw verrekijkers van de Vogelbescherming kenmerken zich door de degelijke bouwkwaliteit en het lichte gewicht. Een Zwaluw voelt direct prettig aan en als een verrekijker die je al jaren ‘kent’. Door de duimuitsparingen in de aluminium body hanteert deze professionele kijker zeer comfortabel en heb je veel grip.

Gecombineerd met het heldere beeld door de goede lenzen en prisma’s (o.a. Phase gecoat), staat de Zwaluw garant voor jarenlang vogelkijkplezier. Alle Zwaluwen zijn waterdicht, geschikt voor brildragers door de traploos instelbare oculairen. Je krijgt op een Zwaluw 30 jaar garantie.

 • Diameter Objectief (mm): 50
 • Zicht op 1000m (m): 88
 • Gewicht (g): 713
 • Uittredepupil (mm): 5
 • Close focus (m): 2,8
 • Vergroting: 10x
 • Type prisma: Dakkant

 • Geschikt voor brildragers: ja
Productcode: NDAAC12001

Alternatieven

Anderen kochten ook


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

 • Gratis verzenden vanaf 25 euro
 • Gratis retour in onze winkels
 • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop
Je hebt nog geen recent bekeken producten

In 2005 heeft Vogelbescherming Nederland een eigen merk optiek geïntroduceerd. Inmiddels hebben de producten zich meer dan bewezen en genieten steeds meer mensen van de prachtige verrekijkers met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Van kleine, compacte kijkers tot extreem lichtsterke modellen, Vogelbescherming Nederland heeft ruim 40 jaar expertise opgebouwd op het gebied van verrekijkers en alles wat met vogels kijken te maken heeft. Vogelbescherming Nederland komt op voor in het wild levende vogels en hun leefgebieden. In Nederland en wereldwijd. Samen met mensen die bescherming van vogels en natuur belangrijk vinden. Zo dragen we bij aan het behoud van de natuur en aan een leefbare wereld.  

 

Een wereld zonder vogels is ondenkbaar. Vogels zijn een wezenlijk onderdeel van de natuur. Met veel vogelsoorten gaat het echter slecht. In de wereld leven 10.000 vogelsoorten, waarvan maar liefst één vijfde in hun voortbestaan wordt bedreigd. Door vogels te beschermen helpt Vogelbescherming mee de natuur in stand te houden. Daarmee dragen we bij aan een leefbare wereld.