GRATIS LEVERING

 vanaf € 30,-

GRATIS RETOUR

 in onze winkels

365 DAGEN

 bedenktijd

WakaWaka Micro USB Charging Cable Zwart
WakaWaka Micro USB Charging Cable Zwart
WakaWaka Micro USB Charging Cable Zwart
WakaWaka Micro USB Charging Cable Zwart
Kleur: Zwart
Zwart
Eén maat
7,95

Vandaag besteld, maandag 25 feb. geleverd.

Op voorraad in de winkel?

De WakaWaka Micro USB Charging Cable is een ideaal kabeltje voor van alles en nog wat. Als het om een USB-kabel gaat, heb je natuurlijk het liefst een alleskunner. Eentje waarmee je niet alleen je WakaWaka kunt opladen aan netstroom, maar ook een die met andere Micro USB-apparaten kunt verbinden.

De WakaWaka USB charging cable is zo’n alleskunner. Smartphones van bijvoorbeeld Samsung, LG, Motorola of Android kun je opladen door ze te verbinden aan deze USB-kabel.

  • Gewicht (g): 22
  • Lengte (cm): 100

  • Oplaad- en datakabel
  • Mogelijkheid tot 2,1A snelladen
  • Maximale snelheid data transmissie (Mbps): 480
Productcode: OCADC70007

Alternatieven voor dit product


Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten?

Onze klantenservice staat voor je klaar.

(ma-vr 9-21u | za 10-18u)

Of bezoek Bever winkel bij jou in de buurt.

Voordelen

  • Gratis verzenden vanaf 30 euro
  • Gratis retour in onze winkels
  • 365 dagen bedenktijd - Ruilen tot 1 jaar na aankoop

WakaWaka ('helder licht' in Swahili) ontwikkelt, produceert en verkoopt 'high-tech low-cost' lampen en opladers op zonne-energie. Producten die onmisbaar zijn in zowel het Westen als ontwikkelingsmarkten. Door gebruik te maken van de laatste techniek op het gebied van zonne-energie, ontwikkeld door hun partner en marktleider Intivation, zijn de WakaWaka Light en WakaWaka Power echte levensredders voor mensen zonder toegang tot elektriciteit. 

 

WakaWaka is een door impact-gedreven sociale Haarlemse onderneming die zich inzet om energie-armoede te bestrijden. Ze zijn gecommitteerd aan hun duurzame bedrijfsmodel dat de distributie van verlichting op zonne-energie eenvoudig en kosteneffectief maakt. In essentie opereren ze als elk ander bedrijf, maar de opbrengsten van de verkoop van WakaWaka producten in het westen wordt gebruikt om deze zelfde producten beschikbaar te maken voor 'off-grid' gemeenschappen over de wereld. 

Je hebt nog geen recent bekeken producten