basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Bekijk de nieuwe collectie per merk

Het is zomer en dat zullen we weten! Heerlijk: een nieuw, avontuurlijk seizoen én nieuwe, mooie spullen om mee naar buiten te gaan. Verheug jij je er net zo op als wij?

Vederlichte, supercompacte jas die 100% waterdicht is en heel functioneel. Mag niet ontbreken bij een snelle run of intensief avontuur!

Hip, lichtgewicht én comfortabel! Door het EVA-voetbed loop je op deze sandaal de hele dag lekker. Perfect dus voor festivals en citytrips!

Gun jezelf extra comfort met deze lichtgewicht schommelende kampeerstoel. Hij is stabiel, compact mee te nemen en zit héél lekker.

Deze luchtige jurk is heerlijk op zomerse dagen, omdat ‘ie is gemaakt van 100% biologisch katoen. De overslag, V-hals en de lengte geven ‘m een nonchalante, elegante look.

Hip, lichtgewicht en comfortabel: dat is deze innovatieve sandaal in een notendop. Door het EVA-voetbed met hoog comfort kun je er de hele dag op lopen. Perfect dus voor festivals en citytrips!

Neem de lichtgewicht Lamzac XXXL mee en in 10 seconden heb je een loungebed om op te chillen en te slapen. Waar je ook bent! 

VOLG ONS VOOR MEER BUITEN