basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Den Haag The Globe

Waldorpstraat 15G

2521 CA Den Haag

Tel: 085-88 850 88 (klantenservice)

GPS Coördinaten N52° 04' 09.4" E4° 19' 25.5"

Buiten begint bij Bever Den Haag The Globe
Om onze winkel kan je niet heen. Dit is een van Bevers' Flagshipstores. Op 3000m2 vind je ruim 400 merken. Kom gerust langs om te struinen, voor een kopje koffie of om je te laten adviseren door één van onze 60 buitenspecialisten. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze en inspireren je graag voor een volgend avontuur. Ga je uitwaaien op het strand, fietsen in de polder of bergbeklimmen in Chili, wij hebben de juiste kleding en uitrusting. We zijn alle dagen van de week geopend. 

 

Indoor Icewall 

Wil je ervaren hoe het is om op écht ijs te klimmen bij temperaturen tussen de -5°C en -10°C? Kom klimmen op onze 12 meter hoge ijsklimmuur! En natuurlijk kan het ook samen of met een grotere groep.  

Winkelen op afspraak

Maak een afspraak! Het werkt heel simpel en is gewoon gratis. Jij kunt alvast laten weten waar je naartoe gaat en waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat we goed voorbereid zijn op je komst. Meer informatie? Bel met 085-88 850 88 of Whatsapp naar 06-1228 0377.

Outlet

Op de begane grond, direct onder onze winkel The Globe vind je de Outlet Store. Elk weekend ben je hier van harte welkom om koopjes te jagen!

 

Je bestelling bij ons ophalen

Heb je een mooi product gezien en wil je persoonlijk advies over het gebruik? Bestel het product gerust en kies onze winkel als ophaalpunt. We geven je tips en je kan testen totdat je tevreden bent. Benieuwd naar alternatieven? Hebben we! 

Door eerst te bestellen weet je zeker dat je product er is als je naar de winkel komt. De voorraad in de winkel kan afwijken van de voorraad van de website.

 

Services in elke Bever winkel:

  • Persoonlijk advies over je bestelde product
  • Gratis je bestelling ophalen in de winkel (Click & Collect)
  • Bestellen uit een assortiment van 25.000 producten (Always Available)
  • Gratis retourneren
  • Retourpinnen: digitaal je geld terug

Routebeschrijving

Ga je met de auto? Navigeer dan naar Parkeergarage Laakhaven aan de Rijswijkseweg 27. Hieronder lees je meer informatie over parkeren. Als je met het openbaar vervoer komt kan je het beste voor Station Den Haag HS kiezen. Vanaf hier is het slechts drie minuten lopen naar onze winkel.

 

Parkeren

Parkeer in de overdekte Q-Park Laakhaven parkeergarage op de Rijswijkseweg 27 (betaald parkeren). De parkeerplaats aan de Waldorpstraat is permanent gesloten. De kortste wandelroute begint bij 'Uitgang Zijde G' richting de Waldorpstraat. Je steekt dan bij de Subway door het T-Mobile gebouw. Niet zo'n avonturier? Bekijk dan de wandelroute op het kaartje.

Winkels in de buurt
Den Haag Outlet Store
Bever Waldorpstraat 15G, 2521 CA Den Haag
Den Haag (centrum)
Bever Torenstraat 2, 2513 BS Den Haag
Leiden
Bever Breestraat 93, 2311CK Leiden
Rotterdam
Bever Admiraal de Ruyterweg 33-35, 3031 AA Rotterdam
Rotterdam (centrum)
Bever Oude Binnenweg 122, 3012 JG Rotterdam
Haarlem
Nieuwe winkel
Bever Drossestraat 7, 2011 XW Haarlem