Den Haag The Globe

Waldorpstraat 15G

2521 CA Den Haag

Tel (klantenservice): 085-88 850 88

GPS Coördinaten N52° 04' 09.4" E4° 19' 25.5"

Openingstijden


Klik hier voor de openingstijden van de Outlet Store

Winkeltype


Flagshipstore

Hier vind je alles voor buiten. Dit is de grootste winkel in de regio, met de breedste collectie kleding en uitrusting.

Bereikbaarheid


Openbaar vervoer

Kies voor Station Den Haag HS! Stap uit aan de kant van de Haagse Hogeschool. Vanaf hier is het slechts drie minuten lopen naar onze winkel.

 

Auto

Parkeer op het nieuwe parkeerterrein 'The Globe' aan de Waldorpstraat 120. Kom vanaf het Rijswijkseplein aanrijden, houd rechts aan en rij de winkel 250 meter voorbij. Bekijk het kaartje hieronder! Laat je kaartje afstempelen in onze winkel en je parkeert het eerste uur gratis. 

Parkeer je liever overdekt? Navigeer dan naar Q-Park Parkeergarage Laakhaven aan de Rijswijkseweg 27. Dit is betaald parkeren. De kortste wandelroute begint bij 'Uitgang Zijde G' richting de Waldorpstraat. Je steekt dan bij de Subway door het T-Mobile gebouw. 

 

Toegankelijkheid

  • Rolstoelvriendelijke ingang
  • Fietsenstalling aanwezig
  • Toilet aanwezig

Nieuws


Start je kampeeravontuur in Basecamping store Den Haag The Globe

In onze Basecamping store vind je echt álles voor je complete kampeeruitrusting. Van tenten en matjes tot keukenspullen en accessoires. Uiteraard krijg je gericht en uitgebreid advies. Of je nu sportief en lichtgewicht kampeert, een avontuurlijke reis maakt met je kinderen of gewoon een weekend weggaat met vrienden. Start je kampeeravontuur bij ons! 

 

Basecamping store voordelen:

  • Grootste kampeercollectie
  • Grote tentenshow met minstens 15 tenten opgezet
  • Goed bereikbaar

Kom langs in onze winkel

Om onze winkel kan je niet heen! Dit is een van Bevers' Flagshipstores. Ga je bij binnenkomst van het Outdoorcentrum de roltrap op, dan vind je op 3000m2 ruim 400 merken. Kom gerust langs om te struinen, voor een kopje koffie of om je te laten adviseren door één van onze buitenspecialisten. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze en inspireren je graag voor een volgend avontuur. Ga je uitwaaien op het strand, fietsen in de polder of bergbeklimmen in Chili, wij hebben de juiste kleding en uitrusting. We zijn alle dagen van de week geopend. 

 

Vriendelijke groet,

 

Bever Den Haag The Globe

Events


Indoor Icewall 

Over avontuur gesproken! Wil je ervaren hoe het is om op écht ijs te klimmen bij temperaturen tussen de -5°C en -10°C? Kom klimmen op onze 12 meter hoge ijsklimmuur! En natuurlijk kan het ook samen of met een grotere groep. 

Clinics en events

Op de 1e verdieping is ons Auditorium. Hier houden we onder andere inspirerende lezingen en het is de startplek voor Haagse buitenclinics.

Services


Bever Outlet Store Den Haag

Direct onder onze winkel The Globe vind je de Outlet Store. De Outlet is, in tegenstelling tot The Globe zelf, alléén donderdag tot en met zondag geopend. Je bent van harte welkom om koopjes te jagen! 

Je bestelling bij ons ophalen

Online bestellen, gratis in de winkel ophalen wanneer het jou uitkomt. Makkelijk en snel bij de Click & Collect balie. We geven je tips en je kan uitproberen totdat je tevreden bent. Benieuwd naar alternatieven? Hebben we!

Uitrusting uitproberen

Wij laten niets aan het toeval over. 

  • Test je aangemeten schoenen bergop en bergaf.
  • Ga liggen in je nieuwe tent of slaapzak.
  • Test het comfort van je slaapmat op kiezelstenen. 
  • Draag een backpack met 20kg aan gewicht.

Onderhoud en reparatie

Professionele reiniging van donskleding en slaapzakken. Schoenreparatie, zoals verzolen of oprekken. Onderhoudsbeurten voor je wintersportuitrusting. Software updates. Messen slijpen en verrekijkerservice. We helpen je!

Winkelen op afspraak

Maak een afspraak! Het werkt simpel en is gratis. Jij kunt alvast laten weten waar je naartoe gaat en waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat we goed voorbereid zijn op je komst. Deze service wordt z.s.m. na de feestelijke opening beschikbaar. 

Gratis WiFi

In onze winkel is gratis WiFi beschikbaar.

In de winkel bestellen

In de winkel bestellen, wij bezorgen waar je wilt. Nooit teleurgesteld naar huis, want wij kunnen alles voor je bestellen. Precies raak. 

Winkelspotten


Tuur alvast naar binnen. 

Winkels in de buurt
Den Haag Outlet Store
Bever Waldorpstraat 15G, 2521 CA Den Haag
Den Haag (centrum)
Nieuwe winkel
Bever Den Haag
Bever Grote Marktstraat 39, 2511BH Den Haag
Leiden
Bever Breestraat 93, 2311CK Leiden
Rotterdam ADR
Bever Admiraal de Ruyterweg 33-35, 3031 AA Rotterdam
Rotterdam (centrum)
Bever Oude Binnenweg 122, 3012 JG Rotterdam