GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN in de winkels

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

BEVER WINTERSPORT STORES

Het wintersportseizoen is helaas vroegtijdig ten einde gekomen, dus ook wij hebben onze wintersportspullen maar weer opgeruimd #ishetalwinter

Met meer dan 75 wintersportmerken zijn onze wintersport stores dé winkels voor al je winteractiviteiten.

Naast uitgebreide wintersportcollectie en de beste service op het gebied van wintersport kun je er ook terecht voor alles om je deze winter warm en comfortabel te houden, wat voor activiteit je ook gaat doen.

Wintersport

 

 

*Snowboards alleen bij de Bever wintersport XL stores

Service & Expertise

*3D voetscan alleen bij de Bever wintersport XL stores

Winteractiviteiten collectie

  • Winterkamperen*
  • Sneeuwschoenwandelen
  • Alpinisme*
  • Schaatsen
  • Sneeuwpret

*Alleen bij de Bever wintersport XL stores

Skischoen Boot Fit Station

Met de Salomon Boot Fit Stations zorgen we voor een skischoen op maat. Door verhitting kunnen de binnen- en buitenschoenen gevormd worden naar de vorm jouw voet en onderbeen. Het resultaat is een op maat gemaakte skischoen met de perfecte pasvorm die zorgt voor de beste ski-ervaring. Een Salomon Boot Fit Station is aanwezig in alle Bever wintersport stores. Botfitten kan bij deze skischoenen.

3D voetscan

De 3D voetscan geeft op maat advies over de perfecte skischoen voor jouw. Beide voeten worden tegelijkertijd gescand tot aan de knie. Door de visualisatie van voet en onderbeen (inclusief drukpunten) kan een perfect advies worden gegeven over welke skischoen het beste bij jou past, en welke zooltjes, sokken en liners daarbij zorgen voor de beste fit. Lees hier meer over de perfekte skischoen.