ACTIVITEITEN, CLINICS & EVENTS

Hier vind je alle aankomende Bever evenementen, activiteiten en lopende acties. 

Lezing off-piste skiën

16 / 17 JANUARI WePowder en Ortovox zijn specialisten op het gebied van off-piste skien. Je leert over materiaal, voorbereiding, de peste freerideplekken en krijgt vele tips & tricks voor freeride avonturen op elk niveau.

Clinic wintersportvideo editing

23 JANUARI Namens skispecialist Salomon is freerider en editor Joost van der Burg aanwezig om je tips & tricks te geven voor het editen van jouw wintersportvideo's. 

Clinic ski slijpen & waxen

30 / 31 JANUARI De specialisten van Holmenkol leren je slijpen, polijsten en tunen van je ski's. Daarnaast zal het proces van waxen doorlopen worden om het glijvermogen te laten toenemen.

E.O.F.T. Utrecht (extra voorstelling)

31 JANUARI Wegens groot succes komt de E.O.F.T 2019/2020 nog 1 keer terug naar Nederland. Dit is je laatste kans om de allerbeste outdoorfilms op groot scherm te zien dus koop snel tickets.

25% korting op schaatstickets bij Flevonice

T/M 1 MAART 2020 Deze winter krijg je als Buitenvriend 25% korting op alle schaats dagtickets bij Flevonice. Met 2,5km is dit de langste kunstijsbaan ter wereld. En dat midden in de natuur!

25% korting op skipassen bij SnowWorld

T/M 24 MAART 2020 Deze winter krijg je als Buitenvriend 25% korting op alle 1- en 2 uurs skipassen bij SnowWorld. De korting is geldig op alle 5 locaties in Nederland.

25% korting op hét obstacle-run parcours

OKTOBER - MAART Als Bever Buitenvriend krijg jij het hele siezoen korting op hét obstacle-run parcours bij Flevonice. Dit permanente parcours heeft meer dan 50 obstakels met zowel water, modder als klimelementen.