ACTIVITEITEN, CLINICS & EVENTS

Hier vind je alle aankomende Bever evenementen, activiteiten en lopende acties. 

Wintersport kick-off events

7 DECEMBER ROTTERDAM STADIONWEG / 14 DECEMBER HOUTEN Kom naar de wintersport kick-off in onze wintersport XL stores. Scherpe aanbiedingen en mooie acties in de shop voor al jouw winteractiviteiten

Shelter filmavond by Picture Organic

18 DECEMBER Een inspirerende film waarin 5 vrienden al freeridend het achterland van de Alpen verkennen. De filmavond wordt georganiseerd in samenwerking met Picture Organic

Lezing off-piste skiën

16 / 17 JANUARI WePowder en Ortovox zijn specialisten op het gebied van off-piste skien. Je leert over materiaal, voorbereiding, de peste freerideplekken en krijgt vele tips & tricks voor freeride avonturen op elk niveau.

Clinic ski slijpen & waxen

30 / 31 JANUARI De specialisten van Holmenkol leren je slijpen, polijsten en tunen van je ski's. Daarnaast zal het proces van waxen doorlopen worden om het glijvermogen te laten toenemen.

25% korting op schaatstickets bij Flevonice

T/M 1 MAART 2020 Deze winter krijg je als Buitenvriend 25% korting op alle schaats dagtickets bij Flevonice. Met 2,5km is dit de langste kunstijsbaan ter wereld. En dat midden in de natuur!

25% korting op skipassen bij SnowWorld

T/M 24 MAART 2020 Deze winter krijg je als Buitenvriend 25% korting op alle 1- en 2 uurs skipassen bij SnowWorld. De korting is geldig op alle 5 locaties in Nederland.

25% korting op hét obstacle-run parcours

OKTOBER - MAART Als Bever Buitenvriend krijg jij het hele siezoen korting op hét obstacle-run parcours bij Flevonice. Dit permanente parcours heeft meer dan 50 obstakels met zowel water, modder als klimelementen.

NatuurlijkSportief

Doe mee met een gratis proeftraining. Ga mee de natuur in, ontdek wat je al kan en daag jezelf uit met wat je tegenkomt. Sleep een tak, til een steen, loop door het gras, sta op één been.