basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Bever Zakelijk

Ook zaken doen we liever buiten

Als bedrijf wil je je medewerkers motiveren om zoveel mogelijk actief buiten te zijn. Een medewerker wie aan zijn of haar dagelijkse beweging komt is gezonder en voelt zich van binnen beter als dit buiten kan. Dus of je nu opzoek bent naar de perfecte uitrusting voor medewerkers wie heel de dag buiten bezig zijn, of juist binnen je bedrijf een actievere werkdag wilt aanmoedigen; Bever Zakelijk zorgt ervoor dat je medewerkers en relaties ook buiten op hun best zijn.

Vraag een offerte aan

Weet je al wat je nodig hebt en is de bestelling minstens €1.000? Dan stellen we hiervoor graag een offerte op met een aantrekkelijke aanbieding. Na de offerteaanvraag ontvang je binnen één werkdag een reactie van ons.

Geef buiten cadeau

Inspireer je medewerkers of relaties door ze het plezier van buiten cadeau te doen. Met het grootste outdoorassortiment van Nederland vindt de ontvanger in onze 40 winkels en webshop de perfecte uitrusting.

Laten we kennis maken

Allereerst maken we natuurlijk graag even kennis en nemen we je wensen en de mogelijkheden door. Je kunt Bever Zakelijk telefonisch bereiken op 079-3471169 of per email via zakelijk@bever.nl


Voor jou geselecteerde producten