Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Onze winkels

Bij Bever doen we er alles aan om ook in deze tijden maximale service te bieden. We hebben aanpassingen gedaan in bijna al onze winkels, zodat die de deuren weer kunnen openen. Natuurlijk op een veilige manier voor jou én onze medewerkers. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze informatiepagina over COVID-19.

 

 

Een groot deel van van onze winkels is open op Tweede Pinksterdag en een aantal ook op Eerste Pinksterdag. Bekijk hier de speciale openingstijden.

Service in de winkel

Onze buitenexperts helpen je met plezier bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden al je vragen over onze producten en accessoires. En natuurlijk kan je passen en uitproberen tot je tevreden bent. Heb je na aankoop toch nog een vraag of is je product aan onderhoud of reparatie toe? Ook na aankoop helpen we je graag.

Je bestelling in de winkel ophalen

Heb je een mooi product gezien? Bestel het gerust en kies een van de winkels als ophaalpunt. Verzending is altijd gratis en je haalt af wanneer het jou uitkomt. Eventueel ruilen of retourneren kan gelijk in de winkel.


Flagshipstores

In Amsterdam, Den Haag, Houten en Rotterdam vind je onze vier grootste winkels. Deze noemen we Flagshipstores

Amsterdam Gelderlandplein
Bever Gelderlandplein 132-134, 1082 LB Amsterdam
Den Haag The Globe
Bever Waldorpstraat 15G, 2521 CA Den Haag
Houten
Bever Duwboot 22B, 3991 CE Houten
Recent geopende winkels