Onze winkels

Met ruim 40 winkels is er altijd wel een Bever bij jou in de buurt. Vind hier adressen, openingstijden en andere winkelinformatie.


ALLES WAT JE NODIG HEBT IN 1 WINKEL

Natuurlijk hebben al onze winkels een uitgebeide kampeercollectie. Maar in de Basecamping stores vind je echt álles voor je complete kampeeruitrusting. Van tenten en matjes tot keukenspullen en accessoires.

Uiteraard krijg je hier gericht en uitgebreid advies van Bever-medewerkers die net zo gek zijn van kamperen als jij. En met zes Basecamping stores door het hele land, is er altijd één bij jou in de buurt.

 

Dus of je nu sportief en lichtgewicht kampeert, een avontuurlijke reis maakt met je kinderen, of gewoon een weekend weggaat met vrienden, bij ons vind je alles wat je nodig hebt. 


Service in de winkel

Onze buitenexperts helpen je met plezier bij het maken van de juiste keuze. Ze beantwoorden al je vragen over onze producten en accessoires. En natuurlijk kan je passen en uitproberen tot je tevreden bent. Heb je na aankoop toch nog een vraag of is je product aan onderhoud of reparatie toe? Ook na aankoop helpen we je graag.

Je bestelling in de winkel ophalen

Heb je een mooi product gezien? Bestel het gerust en kies een van de winkels als ophaalpunt. Verzending is altijd gratis en je haalt af wanneer het jou uitkomt. Eventueel ruilen of retourneren kan gelijk in de winkel.


Flagshipstores

In Amsterdam, Den Haag, Houten en Rotterdam vind je onze vier grootste winkels. Deze noemen we Flagshipstores

Amsterdam Gelderlandplein
Bever Gelderlandplein 132-134, 1082 LB Amsterdam
Den Haag The Globe
Bever Waldorpstraat 15G, 2521 CA Den Haag
Houten
Bever Duwboot 22B, 3991 CE Houten
Recent geopende winkels