Steenwijk

Woldmeentherand 11

8332 JE Steenwijk

Tel (klantenservice): 085-88 850 88

GPS Coördinaten N52° 47' 55.8" E6° 07' 17.4"

BEVER-STEENWIJK

Openingstijden


Bereikbaarheid


Openbaar vervoer

Vanaf het station Steenwijk kan je bus 13 richting Drachten nemen en uitstappen bij halte Oostermeenthe of bus 40 richting Zwolle en uitstappen bij halte Westercluft. Vanaf hier is het nog tien minuten lopen naar onze winkel. Je kan er ook voor kiezen om vanaf het station lekker te wandelen naar onze winkel. Dan doe je er twintig minuten over. Of pak een OV-fiets!

Auto
Bever Steenwijk is zeer eenvoudig met de auto te bereiken, omdat de winkel vlakbij afrit 6 van de A32 ligt. Je kan de auto gratis parkeren op het parkeerterrein voor de deur.

 

Toegankelijkheid

  • Fietsenstalling aanwezig
  • Gratis parkeren

Nieuws


Start je kampeeravontuur in Basecamping store Steenwijk

In onze Basecamping store vind je echt álles voor je complete kampeeruitrusting. Van tenten en matjes tot keukenspullen en accessoires. Uiteraard krijg je gericht en uitgebreid advies. Of je nu sportief en lichtgewicht kampeert, een avontuurlijke reis maakt met je kinderen of gewoon een weekend weggaat met vrienden. Start je kampeeravontuur bij ons! 

 

Let op: tot 1 maart is de tentenshow tijdelijk gesloten.

 

Basecamping store voordelen:

Kom langs in onze winkel

Bever Steenwijk is een gezellige en overzichtelijke winkel. Je vindt ons op de eerste verdieping. We hebben een grote outdoorcollectie om je uitrusting samen te stellen of compleet te maken. Het maakt niet uit of je gaat wandelen over de uitgestrekte heidevelden in de omgeving van Steenwijk of dat je met je backpack naar exotischer oorden vertrekt, onze experts weten wat je nodig hebt. Wil je graag een tent opgezet bekijken, we hebben een tentenshow in de winkel!

 

Vriendelijke groet,

 

Bever Steenwijk

Services


Je bestelling bij ons ophalen

Online bestellen, gratis in de winkel ophalen wanneer het jou uitkomt. We geven je tips en je kan uitproberen totdat je tevreden bent. Benieuwd naar alternatieven? Hebben we!

Uitrusting uitproberen

Wij laten niets aan het toeval over. 

  • Test je aangemeten schoenen bergop en bergaf.
  • Ga liggen in je nieuwe tent of slaapzak.
  • Test het comfort van je slaapmat op kiezelstenen. 
  • Draag een backpack met 20kg aan gewicht.

Winkelen op afspraak

Maak een afspraak! Het werkt simpel en is gratis. Jij kunt alvast laten weten waar je naartoe gaat en waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat we goed voorbereid zijn op je komst.

Onderhoud en reparatie

Professionele reiniging van donskleding en slaapzakken. Schoenreparatie, zoals verzolen of oprekken. Onderhoudsbeurten voor je wintersportuitrusting. Software updates. Messen slijpen en verrekijkerservice. We helpen je!

Gratis WiFi 

In onze winkel is gratis WiFi beschikbaar.

In de winkel bestellen

In de winkel bestellen, wij bezorgen waar je wilt. Nooit teleurgesteld naar huis, want wij kunnen alles voor je bestellen. Precies raak. 

Winkelspotten


Tuur alvast naar binnen. 

Winkels in de buurt
Zwolle
Bever Eiland 9, 8011 XR Zwolle
Assen
BEVER-ASSEN
Bever Groningerstraat 9, 9401 BG Assen
Leeuwarden
Bever Ruiterskwartier 173, 8911 BT Leeuwarden
Groningen
Bever Groningen
Bever Sint Jansstraat 17, 9712 JM Groningen
Deventer
BEVER-DEVENTER
Bever Boreelplein 48, 7411EH Deventer
Apeldoorn
Nieuwe winkel
Bever Oranjerie 325, 7311 WS Apeldoorn