Wandelen

Wandelen

Wandelen begint bij Bever. Met specialistische merken als MeindlFjällräven en The North Face slaag je altijd voor de juiste wandeluitrusting. Ieder type wandelaar is welkom bij Bever. Of je nou op zondagmiddag in het bos gaat wandelen, het Trekvogelpad aflegt of zoveel mogelijk hoogtemeters probeert te maken.

 

Begin met een paar goede wandelsokken van bijvoorbeeld merinowol – deze maken een wereld van verschil. Kies een lage of hoge wandelschoen, waterdicht of juist heel luchtig en zorg dat het profiel past bij het terrein. De juiste inlegzolen bieden extra comfort. Op je rug draag je een comfortabele dagrugzak gevuld met een lichtgewicht regenjas, versnaperingen en een thermosfles vol koffie. Houd balans en ontlast je gewrichten met een paar ergonomische wandelstokken. Vind je weg met een robuuste GPS-handheld of een lichtgewicht sporthorloge met GPS. Bestudeer de lokale fauna met je compacte verrekijker en maak er een onvergetelijke dag van. O, en vergeet je zitmatje niet! Hier vind je het complete wandeladvies.

En als je bent uitgewandeld, vergeet dan niet de klodders opgedroogde modder van je kostbare schoenen te borstelen. Maak ze daarna ook weer waterafstotend met een impregneermiddel. Zo gaan je schoenen jaren mee! Nieuwe inspiratie nodig? Lees onze blogs over wandelen en ga daarna weer op avontuur.Kies je activiteit


Shop wandelschoenenOverig wandelassortiment


Wandeladvies

Schoenonderhoud

Alles over onderhoud
image link

Buitenexpert Paul laat zien hoe je je wandelschoen schoonmaakt en onderhoudt. Daarnaast geeft hij handige tips zodat jij de levensduur van je wandelschoenen kunt verlengen. Zo gaan je schoenen nog vele kilometers mee!
Ontdek de hydrapak collectie


Ontdek de collectie van icebreaker


Ontdek de collectie van La Sportiva


Populaire wandelmerken