Geslacht
Kleur
Uitrusting
Activiteit
Prijs
Inhoud
Type rugzak / tas
Waterdicht
Gewicht
Duurzaamheid
Levertijd
Uit eigen voorraad

Deuter

Een van de meeste bekende merken voor backpacks is ongetwijfeld Deuter, dit Duitse bedrijf maakt al sinds 1898 hoogwaardige tassen en rugzakken. Deuter heeft al veel innovaties doorgevoerd waardoor je backpack nu bijvoorbeeld beschikt over een ademend rugnet, gemaakt is van lichte synthetische stoffen en zelfs geschikt is voor een uitdagend fietsavontuur. Met een Deuter backpack ga je veilig en goed voorbereid op pad, Bever heeft een Deuter rugzak voor elk avontuur!

Sorteren op:
Bekijk collectie
Bekijk collectie
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Deuter

Bij Deuter zit het maken van tassen en rugzakken diepgeworteld, want Hans Deuter begon al in 1898 met het maken van postzakken. Daar bleef het niet bij, want er werden al snel backpacks en tenten aan het assortiment toegevoegd. In 1928 legt Deuter de eerste banden met de outdoor wereld door een expeditie van avonturier Willi Rickmer van de nodige uitrusting te voorzien met tassen en tenten. Vanaf dat moment richt Deuter zich meer en meer op de sportieve rugzak en komt met geniale uitvindingen zoals de eerste nylon rugzak en het bekende Aircomfort systeem. De outdoor wereld is tegenwoordig niet meer voor te stellen zonder Deuter, de tassen en rugzakken van het merk worden over de hele wereld verkocht. Elk product staat nog steeds bekend om de innovatieve eigenschappen, hoge kwaliteit en Duitse degelijkheid.

 

Collectie
Bever heeft als outdoor specialist natuurlijk veel Deuter rugzakken en tassen in de collectie. Voor elke activiteit is er wel een geschikte Deuter tas. Deuter backpacks zijn er in alle soorten en maten zoals de populaire Deuter Aircontact, maar bij Bever vind je ook Deuter daypacks, heuptassen, kinderdragers en portemonnees. Voor elke wandeling, trektocht of fietstocht kan je met Deuter al je benodigdheden meenemen met maximale stijl en comfort.

 

De Deuter backpack
Niet voor niets staat het Duitse merk bekend om de Deuter backpack. In 1984 bijvoorbeeld introduceerde het merk de Deuter Aircomfort, een iconische rugzak met een gewoven net op de rugzijde voor een uitstekende combinatie van comfort en ventilatie. Door dit soort slimme technieken behoren de backpacks van Deuter altijd tot de favorieten. Ook ontwikkelde het merk de SL-lijn, en serie rugzakken met een speciaal ontwikkelde pasvorm voor vrouwen.

Met alles erop en eraan
Deuter heeft zo goed nagedacht over hun backpacks, dat geen enkel detail ontbreekt. Bijna elke Deuter rugzak beschikt wel over een verstelbaar rugpand, een regenhoes, een bodemrits, speciale heupvinnen en bevestigingen voor je helm, wandelstokken en drinksysteem. Dat maakt de Deuter backpacks dan ook zo geliefd, functioneel en duurzaam, een rugzak voor elk outdoor avontuur! Laat je bij Bever adviseren over de perfecte Deuter backpack voor jou.