basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Wandelschoenen, skischoenen, winterschoenen, klimschoenen, sandalen, slippers en tropenschoenen, bij Bever vind je damesschoenen in alle vormen en maten. Of je nu comfortabele, waterdichte schoenen zoekt voor het uitlaten van de hond of een stevige bergschoen voor een uitdagende trektocht door de Himalaya, bij Bever ben je aan het juiste adres. Van superstevig tot flexibel, van waterdicht tot open, voor elke activiteit en wens hebben wij wel een passende schoen. Onze schoenen voor dames van bijvoorbeeld adidas, Hanwag en Lowa onderscheiden zich door hun pasvorm speciaal voor de vrouwenvoet en hun uitmuntende kwaliteit. Wanneer je eindelijk je ideale paar schoenen hebt gevonden, wil je natuurlijk dat ze een lange tijd meegaan. Wil je hier meer over weten? Bekijk al onze onderhoudstips voor schoenen

Dames schoenen

Damesschoenen

De tijd dat vrouwen vooral thuisbleven zijn gelukkig voorbij. En bij een uitgaande vrouw hoort een natuurlijk een goed paar schoenen, zodat zij volledig van haar vrijheid kan genieten zonder blaren of likdoorns. En hoewel vrouwen en mannen gelijkwaardig zijn, zijn hun voeten weldegelijk anders. Vandaar dat wij bij Bever een ruim assortiment damesschoenen hebben. En hoewel deze schoenen op een andere leest zijn gemaakt, zijn zij natuurlijk ook volledig gelijkwaardig in prestatie en comfort aan hun kleine broertjes.

 

Droom je van expedities naar de hoogste toppen? Samen met onze stevige, stijgijzervast categorie D schoenen maak jij jouw dromen waar. Maar ook als je graag lang met de hond wandelt of vierdaagsen loopt dan hebben wij geschikt schoeisel. Denk bijvoorbeeld aan onze lage, lichte wandelschoenen uitgerust met luchtig mesh voor de eindeloos warme zomerdagen of waterdicht Gore-Tex voor dagen dat het regent dat het giet. Met deze schoenen aan je voeten word je al snel kilometervreter.

 

Bij Bever vind je ook comfortabele slippers van ondersteunend leer of van sneldrogend synthetisch materiaal die garant staan voor een ultiem zomergevoel. Als je iets meer steun zoekt, dan zijn onze wandelsandalen met open of gesloten neus een heel goede optie. Echter, als je een jungletocht maakt, dan is open schoeisel geen goed idee. Kies dan voor onze tropenschoenen die zijn gemaakt van luchtig materiaal en zijn voorzien van een zool met grof profiel. Misschien ben je niet zo een wandelaar maar meer een hardloper die graag de natuur op zoekt. Voor deze natuurbeminnende hardlopers hebben wij speciale trailrunschoenen met goede demping en grove profielen voor veel grip. Maar we hebben ook geïsoleerde winterlaarzen voor als je op huskysafari gaat of het lokale voetbalteam van je dochter aanmoedigt in de bittere kou.

 

Dit is slechts een kleine greep uit onze enorme collectie. Bever is door deze uitgebreide collectie damesschoenen in staat voor iedere damesvoet een passende schoen te vinden, zodat ook jij elk avontuur kunt aanpakken waar je jouw zinnen op gezet hebt.