basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Kamperen

Alles wat je nodig hebt om even helemaal te ontsnappen

Kies de juiste slaapzak

  • Een mummiemodel is warmer dan een dekenslaapzak van gelijke dikte, maar biedt minder bewegingsvrijheid.
  • Dons is licht en comfortabel, maar kan vaak slecht tegen vocht.
  • Een synthetische vulling is makkelijker in onderhoud dan dons, maar is minder duurzaam.

Kies de juiste slaapmat

  • Zelfopblaasbare slaapmatten hebben een vulling van zacht schuim en isoleren gemiddeld tot goed.
  • Standaard luchtbedden zijn dik en bieden veel comfort, maar isoleren niet tot matig.
  • Relatief nieuw zijn luchtbedden met dons of synthetische vulling, waardoor ze goed tot zeer goed isoleren.

Keuze uit meer dan 200 verschillende tenten

  • Tunneltenten bieden veel ruimte met weinig gewicht, maar zijn windgevoeliger.
  • Koepeltenten staan stevig en als het moet zelfs zonder haringen, maar zijn vaak zwaarder dan tunneltenten.
  • Nylon tenten zijn vaak lichter dan polyester tenten, maar gevoeliger voor zonlicht.

Waar moet je op letten bij het kopen van een slaapzak?

Hoe kies je eigenlijk een slaapmat?

Kies de juiste brander

Bij de keuze van een brander draait het vooral om de verkrijgbaarheid van de soort brandstof die je wilt gebruiken. Je kunt kiezen tussen gas of vloeibare brandstof. Branders zijn onderverdeeld in benzine-, multifuel- en spiritusbranders. Ook zijn er nog branders voor vaste brandstof als Esbit en hout. Bedenk bij je keuze hoe stabiel en regelbaar je brander moet zijn. En tenslotte, vergeet niet dat accessoires zoals een windscherm ook belangrijk zijn.

        

Alles voor een geslaagd kampeeravontuur

Kampeeraccessoires & tenten

Wanneer je op zoek bent naar een compleet assortiment kampeeraccessoires, dan ben je bij Bever aan het juiste adres. Bever is de expert op het gebied van buitenactiviteiten. Je vindt in onze winkel en in de webshop een zorgvuldig geselecteerde collectie kampeerartikelen en andere buitensport benodigdheden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe kampeertent, een slaapmatje of slaapzak of materiaal om op en in te koken, bij Bever vind je het allemaal.

 

Slaapmatjes & Slaapzakken

Bij Bever heb je de grootste keus uit slaapmatjes & slaapzakken en vind je voor ieder buitenavontuur het juiste materiaal. Bever begrijpt als geen ander dat het juiste materiaal van essentieel belang is. Variërend van lichtgewicht slaapmatjes tot comfortabele warmere matten, bij Bever vind je de perfecte uitrusting. Ook onze slaapzakken collectie is enorm uitgebreid. Je hebt keuze uit meer dan 15 topmerken en een verscheidenheid aan modellen. Natuurlijk geldt ook hier dat je voor iedere activiteit de juiste slaapzak nodig hebt, en bij Bever vindt je deze altijd.

 

Kampeertenten

Wanneer je gaat kamperen is je tent jouw uitvalsbasis en misschien wel het belangrijkste van al je kampeeruitrusting. Je kampeertent moet een comfortabele plek zijn om te slapen en leven, maar afhankelijk van de manier waarop je gaat kamperen kunnen bepaalde eigenschappen van een tent belangrijker zijn. Ga je bijvoorbeeld fietskamperen, dan wil je niet dat je tent te zwaar is. Maar wanneer je gaat hiken en je van camping naar camping loopt, dan is gewicht cruciaal. Hierom is het belangrijk dat je goed voorbereid op pad gaat en geïnformeerd besluit welke tent het beste past bij jouw manier van kamperen. Bij Bever vind je een enorme selectie tenten waardoor de juiste tent voor jouw avontuur er altijd bij zit.

 

Accessoires

Natuurlijk kun je ook voor je kampeeraccessoires bij Bever terecht. Van branders, potten & pannen en LED lantaarns voor op de camping, tot comfortabele maar compacte campingstoelen, je vindt in de kampeeraccessoires collectie van Bever alles om even helemaal te ontsnappen aan de dagelijkse sleur.

 

Service

Bever garandeert dat je altijd en overal eenvoudig de jouw gewenste kampeeraccessoires kunt bestellen. We bezorgen bestelling vanaf € 50,- gratis bij je thuis, op je werk of waar je maar wilt. Vind online bestellen fijn, maar bekijk je het product liever nog even voordat je het mee naar huis neemt? Dan kun je jouw bestelling gratis afhalen in de winkel. Ben je in de winkel maar is jouw kleur of maat niet beschikbaar? Ook dat is geen probleem, we bestellen het direct voor je en je kunt zelf kiezen of het thuisbezorgd wordt of dat je het later ophaalt in de winkel. Bevalt je gekochte tent, slaapmat, slaapzak of andere kampeeraccessoires toch niet? Je retourneert het gratis in de winkel, of stuurt het gemakkelijk naar ons terug.