uitzicht over een berglandschap

Rab

Al meer dan 40 jaar is Rab expert in het ontwerpen van producten die lang meegaan. Ze streven er constant naar om innovatief te zijn, net als oprichter Rab Carrington zelf. Hun stevige, hoogwaardige outdoor kleding en -uitrusting bieden je de ultieme bescherming, comfort en bewegingsvrijheid, waar je avonturen je ook naartoe leiden. Van waterdichte kleding tot isolatie, slaapzakken en rugzakken - ze zijn gespecialiseerd in deze producten sinds de jaren '80, toen hun oprichter Rab zijn eerste met de hand genaaide slaapzak zorgvuldig maakte.

 

Bij Rab streven ze naar een eerlijke en duurzame kledingindustrie. Ze zijn er dan ook trots op dat ze de status van "Leader" hebben bereikt bij de Fair Wear Foundation, waarmee ze hun inzet voor eerlijke arbeidsomstandigheden benadrukken. Daarnaast delen ze graag hun Material Facts, waarbij ze inzicht geven in de materialen die ze gebruiken.
rab slaapmat oprollen

Rab

Het Britse Rab werd in 1981 opgericht door Rab Carrington. Rab maakt topkwaliteit donsjacks, slaapzakken, bergsportkleding en geïsoleerde jassen. Kleding van Rab wordt door poolreizigers en andere avonturiers gebruikt in de meest extreme omstandigheden ter wereld. Maar ook de allerbeste alpinisten waaronder een groot aantal Everestbeklimmers, maken er met vertrouwen gebruik van.

 
Sorteren op: