Vaude

Vaude is een van de meest milieuvriendelijke fabrikanten van functionele producten voor outdoor- en bikesport van Europe. Van een Vaude rugzak, Vaude fietstassen, fietskleding tot aan tenten toe, alle producten horen in de collectie van Vaude. Daarnaast worden de producten van Vaude voorzien van het Green Shape label en worden volgens strenge en transparante criteria milieuvriendelijke gefabriceerd. 

filter:
2735 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk nuBekijk nu
Bekijk nuBekijk nu
Bekijk actieBekijk actie
Bekijk winkelsBekijk winkels
...

Vaude

Het merk Vaude werd opgericht in Duitsland en is inmiddels wereldwijd bekend. Vaude staat voor hoogwaardige producten, innovatieve techniek en een verantwoorde wijze van zaken doen. Of je nu op zoek bent naar een goede fietsjas, tent of een ruime Vaude rugzak of een stel Vaude fietstassen, bij de Bever webshop of winkels ben je ook voor Vaude aan het juiste adres.

 

Collectie

Ga je op fietsvakantie, of ben je opzoek naar een complete uitrusting voor op de fiets? Vaude heeft aan alle producten die daarbij komen kijken gedacht. Zo vind je fietsshirts, broekjes, schoenen en ook fietstassen. Hou je echt van avontuur? Bekijk dan de bikepack collectie van Vaude! Naast de fietscollectie slaag je bij Vaude ook voor een robuuste trolley, of tent, in alle soorten en grote verkrijgbaar!

 

Verantwoord produceren

Daarnaast zeker niet onbelangrijk, voldoet Vaude aan de hoogste milieueisen en neemt haar sociale verantwoordelijkheid wereldwijd zeer serieus. Zo worden alle producten voorzien van het “Green Shape” label en zijn volgens strenge en transparante criteria milieuvriendelijk gefabriceerd. Vaude zet zich in voor een betere wereld, de wereld waarin jij je avonturen beleeft!

 

Expertise

Niet helemaal zeker welke product van Vaude het best bij jou past? Geen probleem, bij Bever staan meer dan 500 experts voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keus. Online vind je veel informatie terug bij iedere product, maar wanneer je twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. In de winkels helpt het personeel je graag en adviseert je over de juiste uitrusting en de juiste maat voor jou.