*extra korting is al in de prijs verrekend

*extra korting is al in de prijs verrekend

Geslacht
Maat
Kleur
Type kleding
Uitrusting
Activiteit
Prijs
Duurzaamheid
Levertijd
Uit eigen voorraad

Mammut
804

Al decennia lang zijn de innovatieve producten van Mammut van extreem hoogwaardige kwaliteit en dankzij de strenge kwaliteitscontroles van Mammut kun je veilig en gerust op stap in de bergen. Mammut ontwerpt functionele outdoorkleding voor de meest extreme sporten.

Gesorteerd op:
Bekijk Sale
23
...
17
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Mammut

Het Zwitserse Mammut pioniert al sinds 1862 in de bergsport en vanuit deze alpine achtergrond is het produceren van de meest functionele outdoorkleding voor de meest extreme sporten bijna vanzelfsprekend geworden.


Jassen

De waterdichte en winddichte jassen zijn perfect voor trips in slecht weer en op veeleisende routes. Zo zijn er Mammut jassen speciaal voor klimmers ontworpen en super lichtgewicht donsjassen, speciaal voor die bittere koude dagen. En wist je dat een softshell winddicht, lekker warm en functioneel is? Ook softshells van Mammut zijn de perfecte bescherming tijdens wandelingen, klimtochten en backpacktrips.


Handschoenen

Bij de eerste frisse herfstochtend tot extreme koud tijdens uitdagende expedities – met de collectie dameshandschoenen en herenhandschoenen van Mammut is er altijd een geschikt paar. Dankzij de innovatieve producten en ga je veilig en gerust op stap. Outdoor fanaten die graag buiten vertoeven maar hun digitale apparatuur niet kunnen missen, kiezen voor handschoenen die compatibel zijn met een touchscreen.

Klimmen
Bij Bever vind je een ruim aanbod aan klimproducten van Mammut. Dit van oorsprong Zwitserse bedrijf is inmiddels een van de meest geziene merken in de Alpenlanden. In de klimcollectie van Mammut bij Bever kun je onder andere speciale klimrugzakken, klimtouwen, veel pofzakken en zelfs klimkleding ontdekken.


Schoenen

In Mammut schoenen ren je met de lichtste schoenen technische trailwedstrijden of lange ultra-trails. Maar je voelt je ook comfortabel in bergwandelschoenen wanneer je zwaar terrein betreedt. Omdat het plezier dat je van je schoenen hebt wordt bepaald door hoe goed de schoen je past heeft Mammut verschillende leesten. Zo maak je altijd een goede keuze!

 

Uitgelicht: Eiger Extreme collectie
De speciale Eiger Extreme collectie is de topcollectie van Mammut die speciaal is ontworpen voor serieuze alpinisten en kenmerkt zich door innovatieve producten van extreem hoge kwaliteit. Deze collectie is samengesteld in nauwe samenwerking met de atleten van het Mammut Pro Team Alpine. Dit team test alle producten uitvoering in extreme omstandigheden.