Garmin

Al meer dan 30 jaar kenmerkt Garmin zich als voorloper op het gebied van GPS navigatie, draadloze apparaten en applicaties. Garmin ontwikkelt producten voor mensen met een actieve levensstijl en richt zich daarbij op vijf bedrijfsdivisies: automotive, luchtvaart, fitness, marine en outdoor recreatie.

De producten bieden atleten en outdoor-liefhebbers van alle niveaus ondersteuning en motivatie om hun prestaties naar een volgend niveau te brengen. Met een brede collectie sportieve en stijlvolle smartwatches, duikcomputers, navigatiesystemen, fietsverlichting, vermogensmeters en meer richt Garmin zich op de technologie die mensen helpt om iedere dag actief te blijven en hun gezondheid te monitoren. We geloven erin dat elke dag een kans is om te innoveren en te verbeteren.
Garmin

Het beste uit jezelf halen en daarna je resultaten analyseren? Of ben jij een fanaat van GPS-apparaten? Dan ben je bij Garmin aan het juiste adres! De uitgebreide collectie van Garmin producten bij Bever is voorzien van Garmin navigatietoestellen, Garmin horloges en satellietcommunicatoren. Ga verantwoord met Garmin op avontuur!

Sorteren op: