Garmin

Het beste uit jezelf halen en daarna je resultaten analyseren? Of ben jij een fanaat van GPS-apparaten? Dan ben je bij Garmin aan het juiste adres! De uitgebreide collectie van Garmin producten bij Bever is voorzien van Garmin navigatietoestellen, Garmin horloges en satellietcommunicatoren. Ga verantwoord met Garmin op avontuur!

filter:
135 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk aanbiedingen
Bekijk nuBekijk nu
Bekijk nuBekijk nu

Garmin

Garmin is een van de bekendste fabrikanten van gps-apparaten ter wereld. Garmin navigatie apparaten kom je daarom ook overal tegen, zo worden er producten gebruikt met de auto, op de fiets, op de boot of tijdens het wandelen. Uiteraard is Garmin ook bekend om zijn aandeel in horloges, waar Bever een groot aandeel in de collectie heeft. 

 

Navigatietoestel en satellietcommunicator

Treed je graag buiten de gebaande paden? Beweeg je je graag op nieuwe wegen? Dan leidt een Garmin navigatietoestel je met gemak de weg! Deze toestellen zijn geschikt om mee te wandelen, fietsen maar voor de liefhebber is geocaching zeker ook mogelijk! Hou je er van om in alle rust de natuur in te trekken zonder wifi of mobielbereik? Dan is een satellietcommunicatie apparaat een goede aankoop! Stuur een berichtje om het thuisfront gerust te stellen of schakel hulpdiensten gemakkelijk in. 

 

Sporthorloges

Met een sporthorloge van Garmin verbrijzel je al je persoonlijke records. De meeste sporthorloges zijn uitgerust met meerdere functies. Zo wordt je hartslag gemeten, is de horloge voorzien van een GPS, calorieënteller, Bluetooth en nog veel meer. Fiets, ren, zwem en ontdek alle functies!

 

Expertise

Niet helemaal zeker welk sporthorloge, GPS of satellietcommunicator van Garmin het beste bij jou past? Geen probleem, bij Bever staan meer dan 500 experts voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keus. Online vind je veel informatie terug bij iedere product, maar wanneer je twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. In de winkels helpt het personeel je graag en adviseert je over de juiste uitrusting voor jou.