basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Eindhoven

Leenderweg 202

5644 AB Eindhoven

Tel (klantenservice): 085-88 850 88

GPS Coördinaten N51° 25' 18.2" E5° 29' 40.8"

Buiten begint bij Bever Eindhoven

Start je kampeeravontuur in Basecamping store Eindhoven

In onze Basecamping store vind je echt álles voor je complete kampeeruitrusting. Van tenten en matjes tot keukenspullen en accessoires. Uiteraard krijg je gericht en uitgebreid advies. Of je nu sportief en lichtgewicht kampeert, een avontuurlijke reis maakt met je kinderen of gewoon een weekend weggaat met vrienden. Start je kampeeravontuur bij ons! 

 

Basecamping store voordelen:

  • Grootste kampeercollectie
  • Grote tentenshow met minstens 15 tenten opgezet
  • Goed bereikbaar en gratis parkeren

Kom langs in onze winkel
In onze ruime winkel in Eindhoven word je met plezier geholpen door gespecialiseerde medewerkers met veel ervaring op het gebied van het buitenleven. We hebben een ruime collectie benodigdheden voor buiten en een gezellige boekenhoek waar de nodige inspiratie kan worden opgedaan. In de zomermaanden kan je bij ons terecht voor een grote tentencollectie en in de winter ben je voor je wintersportuitrusting bij ons ook aan het goede adres. We zijn er alle dagen van de week!

 

Vriendelijke groet,

 

Bas

Storemanager Bever Eindhoven 

Winkelen op afspraak

Maak een afspraak! Het werkt heel simpel en is gewoon gratis. Jij kunt alvast laten weten waar je naartoe gaat en waar je naar op zoek bent, wij zorgen dat we goed voorbereid zijn op je komst. Meer informatie? Bel met 085-88 850 88 of Whatsapp naar 06-1228 0377.

Je bestelling bij ons ophalen

Heb je een mooi product gezien en wil je persoonlijk advies over het gebruik? Bestel het product gerust en kies onze winkel als ophaalpunt. We geven je tips en je kan testen totdat je tevreden bent. Benieuwd naar alternatieven? Hebben we! 

Door eerst te bestellen weet je zeker dat je product er is als je naar de winkel komt. De voorraad in de winkel kan afwijken van de voorraad van de website.

 

Voordelen van Click & Collect:

  • Altijd gratis verzending
  • Persoonlijk advies over je bestelde product
  • Passen en uitproberen totdat je tevreden bent
  • Direct ruilen of gratis retourneren 
  • Direct een alternatief kiezen of bestellen uit 30.000 producten (Always Available)
  • Retourpinnen: digitaal je geld terug

Routebeschrijvingen

Openbaar vervoer

Onze winkel is eenvoudig te bereiken en ligt zeer centaal. Met het openbaar vervoer kan je ons bereiken met bus 7 richting richting Veldhoven, bus 17 richting Aalst of bus 173 richting Weert. Bij alle drie de buslijnen stap je uit bij halte Varenstraat en vanaf daar loop je een paar honderd meter met de busrichting mee. Te voet vanaf het Centraal Station kan altijd, maar houd rekening met ruim een half uur wandelen. Of pak een OV-fiets!

Auto
De winkel is vanaf diverse uitvalswegen eenvoudig te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Je kan je auto hier gratis parkeren.

Winkels in de buurt
Tilburg
BEVER-TILBURG
Bever Koningsplein 2, 5038 WG Tilburg
Den Bosch
Bever, Den Bosch
Bever Burgemeester Loeffplein 1, 5211 RX Den Bosch
Venlo
Bever Nijmeegseweg 4 b, 5916 PT Venlo
Breda
Bever Breda
Bever Tolbrugstraat 7, 4811 WN Breda
Nijmegen
Bever Marikenstraat 2-4, 6511 PX Nijmegen