basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Eindhoven

Leenderweg 202

5644 AB Eindhoven

Tel: 085-88 850 88 (klantenservice)

GPS Coördinaten N51° 25' 18.2" E5° 29' 40.8"

Buiten begint bij Bever Eindhoven
In onze ruime winkel in Eindhoven word je met plezier geholpen door gespecialiseerde medewerkers met veel ervaring op het gebied van het buitenleven. We hebben een ruime collectie benodigdheden voor buiten en een gezellige boekenhoek waar de nodige inspiratie kan worden opgedaan. In de zomermaanden kan je bij ons terecht voor een grote tentencollectie en in de winter ben je voor je wintersportuitrusting bij ons ook aan het goede adres. We zijn er alle dagen van de week! 

 

Je bestelling bij ons ophalen

Heb je een mooi product gezien en wil je persoonlijk advies over het gebruik? Bestel het product gerust en kies onze winkel als ophaalpunt. We geven je tips en je kan testen totdat je tevreden bent. Benieuwd naar alternatieven? Hebben we! 

Door eerst te bestellen weet je zeker dat je product er is als je naar de winkel komt. De voorraad in de winkel kan afwijken van de voorraad van de website.

 

Services in elke Bever winkel:

  • Persoonlijk advies over je bestelde product
  • Gratis je bestelling ophalen in de winkel (Click & Collect)
  • Bestellen uit een assortiment van 25.000 producten (Always Available)
  • Gratis retourneren
  • Retourpinnen: digitaal je geld terug

Routebeschrijving
Onze winkel is eenvoudig te bereiken en ligt zeer centaal. Met het openbaar vervoer kan je ons bereiken met bus 7 richting richting Veldhoven, bus 17 richting Aalst of bus 173 richting Weert. Bij alle drie de buslijnen stap je uit bij halte Varenstraat en vanaf daar loop je een paar honderd meter met de busrichting mee. Te voet vanaf het station kan altijd, maar houd rekening met ruim een half uur wandelen. 

Parkeren
De winkel is vanaf diverse uitvalswegen eenvoudig te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Je kan je auto hier gratis parkeren.

Winkels in de buurt
Tilburg
BEVER-TILBURG
Bever Koningsplein 2, 5038 WG Tilburg
Den Bosch
Bever, Den Bosch
Bever Burgemeester Loeffplein 1, 5211 RX Den Bosch
Venlo
Bever Nijmeegseweg 4 b, 5916 PT Venlo
Breda
Bever Breda
Bever Tolbrugstraat 7, 4811 WN Breda
Nijmegen
Bever Marikenstraat 2-4, 6511 PX Nijmegen