basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Zwolle

Assendorperstraat 31

8012 DE Zwolle

Tel: 085-88 850 88 (klantenservice)

GPS Coördinaten N52° 30' 25.6" E6° 06' 02.2"

BEVER-ZWOLLE

Buiten begint bij Bever Zwolle

Onze kleine gevel doet anders vermoeden, maar bij ons vind je een uitgebreide collectie wandelschoenen en buitenkleding. Backpacks en kampeerspullen zijn bij ons altijd goed op voorraad en we voorzien je met veel plezier van een deskundig en compleet advies voor je volgende buiten-beleving. 

 

Je bestelling bij ons ophalen, bestellen in de winkel, gratis retourneren

Heb je een interessant product gezien op de website, maar wil je liefst meer advies? Bestel het product gerust op de site en kies onze winkel als afleverpunt. Vaak is je bestelling de volgende dag al in de winkel. Het bestellen van je product geeft je zekerheid dat je product er is als je naar de winkel komt. Vooral omdat de voorraad in de winkel anders is dan de voorraad van de website.

Wil je, voor je bestelt, eerst naar de winkel, maar vind je er niet precies wat je zoekt? We bestellen het direct voor je in de winkel en je ontvangt het waar je maar wilt, vaak al de volgende dag.

Heb je online besteld en je pakket thuis ontvangen, maar wil je toch een alternatief en advies bij je keuze? Retourneer je product gratis in onze winkel. Wil je liever je geld terug? Met onze service ‘retourpinnen’ hoef je geen cash geld te ontvangen. 

 

Services in elke Bever winkel:

  • Deskundig advies over je bestelde product
  • Gratis je bestelling ophalen in de winkel (Click & Collect)
  • Bestellen uit een assortiment van +23.000 producten (Always Available)
  • Gratis retourneren
  • Retourpinnen

Routebeschrijving
Onze winkel ligt op een klein kwartier loopafstand van het oude centrum van Zwolle. Vanaf het station Zwolle zijn wij met een kwartier wandelen of met bus 3 richting Assendorp in slechts enkele minuten eenvoudig bereikbaar. Je stapt dan uit bij halte Klaasboerstraat. Van hier ben je op steenworp afstand van onze Bever winkel. 

Parkeren
Als je met de auto naar Bever Zwolle komt die je er goed aan te onthouden dat de Assendorperstraat een eenrichtingsweg betreft. Je kan je auto in de Assendorperstraat betaald parkeren. 

Winkels in de buurt
Deventer
BEVER-DEVENTER
Bever Boreelplein 48, 7411EH Deventer
Steenwijk
BEVER-STEENWIJK
Bever Woldmeentherand 11, 8332 JE Steenwijk
Apeldoorn
BEVER-APELDOORN
Bever Stationsstraat 134, 7311 MJ Apeldoorn
Hengelo
Nieuwe winkel
Bever Het Plein (Plein Westermaat) 190, 7559 SR Hengelo
Ede
Bever Kuiperplein 41-45, 6713 AX Ede
Arnhem
Bever Vijzelstraat 1, 6811 ES Arnhem