Zwolle

Eiland 9

8011 XR Zwolle

Tel (klantenservice): 085-88 850 88

GPS Coördinaten N52° 22' 12.7" E4° 53' 42.6"

Openingstijden


Bereikbaarheid


Openbaar vervoer

De gemeente heeft een mooie looproute aangelegd vanaf het station naar de Broerenkerk naast onze winkel. Volg vanaf het station de groene borden 'Waanders in de Broeren'. Je loopt er 10-15 minuten over. Liever met de bus dan lopen? Stap op lijn 4 bij het Station en uit bij halte 'Kerkbrugje'. Vanaf daar is het nog 3 minuten lopen. Of pak een OV-fiets! 

Auto
Kom je met de auto? Parkeergarage Q-Park Centrum is letterlijk onder ons. Parkeren op het Noordereiland aan de andere kant van de gracht is op 2 minuten lopen ook een optie. Zwolle is een fietsstad, het is daarom altijd betaald parkeren. 

 

Toegankelijkheid

  • Rolstoelvriendelijk
  • Lift aanwezig
  • Toilet aanwezig
  • Betaald overdekt parkeren

Nieuws


Kom langs in onze winkel

Onze nieuwe winkel aan Eiland 9 in het centrum van Zwolle is geopend! De winkel is 2 keer zo groot en daarbij hoort ook een grotere collectie. Natuurlijk bieden we je dezelfde service en staan de bekende Zwolse buitenexperts voor je klaar om je op weg te helpen naar je volgende avontuur. Je bent van harte uitgenodigd om onze winkel te ontdekken! We zijn geheel verhuisd, dus de winkel op de Assendorperstraat is gesloten. 

 

Vriendelijke groet,

 

Bever Zwolle


Services

Je bestelling bij ons ophalen

Online bestellen, gratis in de winkel ophalen wanneer het jou uitkomt. Makkelijk en snel bij de Click & Collect balie. We geven je tips en je kan uitproberen totdat je tevreden bent. Benieuwd naar alternatieven? Hebben we!

Uitrusting uitproberen

Wij laten niets aan het toeval over. 

  • Test je aangemeten schoenen bergop en bergaf.
  • Ga liggen in je nieuwe tent of slaapzak.
  • Test het comfort van je slaapmat op kiezelstenen. 
  • Draag een backpack met 20kg aan gewicht.

Onderhoud en reparatie

Professionele reiniging van donskleding en slaapzakken. Schoenreparatie, zoals verzolen of oprekken. Onderhoudsbeurten voor je wintersportuitrusting. Software updates. Messen slijpen en verrekijkerservice. We helpen je!

Gratis WiFi en interactieve schermen

In onze winkel is gratis WiFi beschikbaar. Daarnaast vergelijk je gemakkelijk productinformatie en productreviews, alle beschikbare kleuren en maten via de interactieve schermen.

In de winkel bestellen

In de winkel bestellen, wij bezorgen waar je wilt. Nooit teleurgesteld naar huis, want wij kunnen alles voor je bestellen. Precies raak. 

Winkelspotten


Tuur alvast naar binnen. 

Winkels in de buurt
Deventer
BEVER-DEVENTER
Bever Boreelplein 48, 7411EH Deventer
Steenwijk
BEVER-STEENWIJK
Bever Woldmeentherand 11, 8332 JE Steenwijk
Apeldoorn
Nieuwe winkel
Bever Oranjerie 325, 7311 WS Apeldoorn
Hengelo
Bever Het Plein (Plein Westermaat) 190, 7559 SR Hengelo
Ede
Bever Kuiperplein 41-45, 6713 AX Ede
Arnhem
Bever Vijzelstraat 1, 6811 ES Arnhem