basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Enschede

Haaksbergerstraat 116

7513 EA Enschede

Tel: 085-88 850 88 (klantenservice)

GPS Coördinaten N52° 13' 00.6" E6° 53' 22.8"

BEVER-ENSCHEDE

Buiten begint bij Bever Enschede
We hebben een ruim assortiment op het gebied van wandelen, rugzaktrekkingen en kamperen. Onder onze medewerkers bevinden zich wereldreizigers, klimmers, wandelaars en kledingadviseurs die je goed adviseren bij al je vragen of je kunnen inspireren voor je volgende avontuur. We nemen de tijd om je wensen en doelen in kaart te brengen zodat jij tevreden en goed voorbereid op avontuur gaat. 

Je bestelling bij ons ophalen, bestellen in de winkel, gratis retourneren

Heb je een interessant product gezien op de website, maar wil je liefst meer advies? Bestel het product gerust op de site en kies onze winkel als afleverpunt. Vaak is je bestelling de volgende dag al in de winkel. Het bestellen van je product geeft je zekerheid dat je product er is als je naar de winkel komt. Vooral omdat de voorraad in de winkel anders is dan de voorraad van de website.

Wil je, voor je bestelt, eerst naar de winkel, maar vind je er niet precies wat je zoekt? We bestellen het direct voor je in de winkel en je ontvangt het waar je maar wilt, vaak al de volgende dag.

Heb je online besteld en je pakket thuis ontvangen, maar wil je toch een alternatief en advies bij je keuze? Retourneer je product gratis in onze winkel. Wil je liever je geld terug? Met onze service ‘retourpinnen’ hoef je geen cash geld te ontvangen. 

 

Services in elke Bever winkel:

  • Deskundig advies over je bestelde product
  • Gratis je bestelling ophalen in de winkel (Click & Collect)
  • Bestellen uit een assortiment van +23.000 producten (Always Available)
  • Gratis retourneren
  • Retourpinnen

Routebeschrijving
Vanaf station Enschede kan je ons met bus 1 richting Wesselerbrink of bus 73 richting Winterswijk bereiken. Bij beide buslijnen kan je uitstappen bij halte MST Haaksbergerstraat. Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om te lopen vanaf het station. Dan kan je ons met tien minuten wandelen bereiken. 

Parkeren
Als je met de auto komt kan je deze voor de deur betaald parkeren of in de parkeergarage Heek-West op een paar minuten wandelen afstand van onze winkel.

Winkels in de buurt
Hengelo
Nieuwe winkel
Bever Het Plein (Plein Westermaat) 190, 7559 SR Hengelo
Deventer
BEVER-DEVENTER
Bever Boreelplein 48, 7411EH Deventer
Doetinchem
Bever Transportweg 3, 7007 CL Doetinchem
Zwolle
BEVER-ZWOLLE
Bever Assendorperstraat 31, 8012 DE Zwolle
Apeldoorn
BEVER-APELDOORN
Bever Stationsstraat 134, 7311 MJ Apeldoorn
Arnhem
Bever Vijzelstraat 1, 6811 ES Arnhem