basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Bergen op Zoom

Sint Josephstraat 66

4611 ML Bergen op Zoom

Tel: 085-88 850 88 (klantenservice)

GPS Coördinaten N51° 29' 36.8" E4° 17' 27.1"

BEVER-BERGEN OP ZOOM

Buiten begint bij Bever Bergen op Zoom
Onze winkel ligt in het centrum van Bergen op Zoom. Of je nu naar de Afrikaanse Savanne gaat of lekker wilt uitwaaien dicht bij huis, bij ons vind je de juiste uitrusting voor jouw avontuur. Je vindt in onze overzichtelijke winkel buitenkleding, wandelschoenen, rugtassen, kampeerspullen en technische trekkingproducten. We hebben geen boeken- en kaartenafdeling, maar kunnen deze uiteraard wel voor je bestellen. Op afspraak zetten wij je gekozen tent op!

 

Je bestelling bij ons ophalen

Heb je een mooi product gezien en wil je persoonlijk advies over het gebruik? Bestel het product gerust en kies onze winkel als ophaalpunt. We geven je tips en je kan testen totdat je tevreden bent. Benieuwd naar alternatieven? Hebben we! 

Door eerst te bestellen weet je zeker dat je product er is als je naar de winkel komt. De voorraad in de winkel kan afwijken van de voorraad van de website.

 

Services in elke Bever winkel:

  • Persoonlijk advies over je bestelde product
  • Gratis je bestelling ophalen in de winkel (Click & Collect)
  • Bestellen uit een assortiment van 25.000 producten (Always Available)
  • Gratis retourneren
  • Retourpinnen: digitaal je geld terug

Routebeschrijving
Onze winkel ligt in het bourgondische centrum van Bergen op Zoom. Vanaf het station zijn wij te voet in nog geen tien minuten wandelen te bereiken. Aan het einde van winkelstraat Sint Josephstraat vind je ons boven de Hema. Om ons te bereiken neem je de roltrap of lift. Je kan vanaf het station ook bus 25 nemen richting Strandplevier of bus 105 richting Putte. In beide gevallen stap je uit bij halte Van Dedemstraat. Vanaf hier is nog een kort stukje te voet.

 

Parkeren

Als je met de auto naar ons komt, kan je de auto betaald parkeren in parkeergarage Parkeergarage De Parade. Als je uit de parkeergarage komt sla je rechtsaf en dan zit onze winkel aan de linkerzijde van de winkelstraat.  

Winkels in de buurt
Breda
Bever Breda
Bever Tolbrugstraat 7, 4811 WN Breda
Rotterdam (centrum)
Bever Oude Binnenweg 122, 3012 JG Rotterdam
Rotterdam
Bever Admiraal de Ruyterweg 33-35, 3031 AA Rotterdam
Tilburg
BEVER-TILBURG
Bever Koningsplein 2, 5038 WG Tilburg
Den Haag The Globe
Bever Waldorpstraat 15G, 2521 CA Den Haag