basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Nijmegen

Marikenstraat 2-4

6511 PX Nijmegen

Tel (klantenservice): 085-88 850 88

GPS Coördinaten N51° 50' 48.3" E5° 52' 00.3"

Nijmeegse 4-Daagse Special Edition

Speciaal voor de 4-daagselopers is de Lowe Alpine Nijmegen 6 ontwikkeld: een heuptas waar je alle benodigheden voor een dag wandelen in kunt meenemen. Inclusief 2 bidons van 500 ml.

Buiten begint bij Bever Nijmegen

Kom langs in onze winkel
We nodigen je van harte uit in onze winkel aan de Marikenstraat! Wij adviseren je graag in het maken van de juiste keuze uit onze uitgebreide collectie. We hebbem een breed assortiment wandelschoenen, outdoorkleding en kampeeruitrusting, maar bijvoorbeeld ook GPS-navigatie en smartwatches. In onze boekenhoek kan je bovendien van een lekker kopje koffie genieten. 

 

Vriendelijke groet,

 

Peter

Storemanager Bever Nijmegen

Je bestelling bij ons ophalen

Heb je een mooi product gezien en wil je persoonlijk advies over het gebruik? Bestel het product gerust en kies onze winkel als ophaalpunt. We geven je tips en je kan testen totdat je tevreden bent. Benieuwd naar alternatieven? Hebben we! 

Door eerst te bestellen weet je zeker dat je product er is als je naar de winkel komt. De voorraad in de winkel kan afwijken van de voorraad van de website.

 

Voordelen van Click & Collect:

  • Altijd gratis verzending
  • Persoonlijk advies over je bestelde product
  • Passen en uitproberen totdat je tevreden bent
  • Direct ruilen of gratis retourneren 
  • Direct een alternatief kiezen of bestellen uit 30.000 producten (Always Available)
  • Retourpinnen: digitaal je geld terug

Routebeschrijvingen

Openbaar vervoer

Onze winkel ligt midden in het centrum van Nijmegen op vijf minuten lopen van de mooie uiterwaarden en op nog geen kwartier wandelen vanaf het station. Als je met het openbaar vervoer komt kan je kiezen voor bus 4 richting Plein 1944, bus 6 richting Neerbosch-Oost. Stap bij beide buslijnen uit bij halte Plein 1944. Van hier is het nog vijf minuten lopen. Je kan ook kiezen voor bus 2 richting Maartenskliniek of bus 8 richting Berg en Dal. In deze gevallen stap je uit bij halte Burchtstraat en van hier ben je op steenworp afstand van onze winkel. Of pak een OV-fiets!

Auto
Als je met de auto komt kan je deze parkeren in parkeergarage het Valkhof, de Eiermarkt en het Kelfkenbosch. Van hier is het nog slechts vijf minuten wandelen. Klik hier voor meer informatie over parkeren in Nijmegen.

Winkels in de buurt
Arnhem
Bever Vijzelstraat 1, 6811 ES Arnhem
Ede
Bever Kuiperplein 41-45, 6713 AX Ede
Doetinchem
Bever Transportweg 3, 7007 CL Doetinchem
Apeldoorn
BEVER-APELDOORN
Bever Stationsstraat 134, 7311 MJ Apeldoorn
Den Bosch
Bever, Den Bosch
Bever Burgemeester Loeffplein 1, 5211 RX Den Bosch
Amersfoort
Bever Kamp 53-57, 3811 AN Amersfoort