Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

The North Face Stores

Kom binnen in de avontuurlijke wereld van Travel en Outdoor! De The North Face Stores bieden je de grootste collectie van Nederland. Van jacks en broeken tot fleece truien en softshell's, schoeisel, daypacks, rugzakken en natuurlijk ook slaapzakken en tenten.

 

Bever en The North Face zijn voor elkaar geschapen, de unieke combinatie van de grootste outdoorretailer van Nederland en het wereldvermaarde outdoormerk biedt de bezoeker van de The North Face Store een outdoorervaring pur sang!

 

Let op: de collecties van Bever en The North Face Stores zijn niet hetzelfde. Op deze website bekijk je The North Face collectie van Bever. In The North Face Stores kunnen andere prijzen gelden dan de hier getoonde prijzen.

The North Face Store Amsterdam

The North Face Store Utrecht

The North Face Store Amsterdam is een begrip geworden in onze hoofdstad. Je vindt deze winkel in het shoppingscentrum Kalverpassage in het hartje van Amsterdam. In deze winkel ben je op het juiste adres voor de nieuwste The North Face jassen, broeken, truien, shirts, schoenen, rugzakken, mutsen, ondergoed, wanten, handschoenen, slaapzakken, tenten en zonnebrillen! Je vindt het allemaal in The North Face Store Amsterdam. 

 

De nieuwste The North Face Store bevindt zich in het hart van Utrecht, aan de Oudegracht. Deze zeer centraal gelegen winkel biedt alles wat een liefhebber van The North Face en buitensportenthousiast nodig heeft! Je bent hier op de juiste plek voor een grote The North Face collectie en het beste advies.