Kampeerevent Bever Houten - 30 mei

Bever is dé specialist op het gebied van (lichtgewicht) kamperen. Onze experts informeren en adviseren je over de beste tent voor jouw avontuur. Tijdens dit event hebben we een tentenoutlet met tot wel 70% korting op tenten van topmerken! Neem je eigen tent mee voor een tenten-APK, doe mee aan leuke (kinder)activiteiten, win een BEVER Made By De Waard tent t.w.v. 1199 euro en test meer dan 120 tenten zelf!

In de tentenoutlet verkopen we veel tenten met kortingen tot wel 70%. Deze tenten zijn nog goed, functioneel en bruikbaar en zijn zeer scherp geprijsd tijdens het event. Sommige tenten hebben al opgestaan als demotent in onze winkels maar anderen hebben buiten nog niet gezien. Dus kom langs en scoor een toptent voor weinig!

Bever heeft een exclusieve samenwerking met De Waard tenten. Uit deze samenwerking is een mooie serie tenten voortgekomen die we onder de naam BEVER Made By De Waard verkopen. Kom langs tijdens het kampeerevent en maak kans op deze te gekke BEVER Made By De Waard tent t.w.v. 1199 euro.

En de winnaar is.....: DAVID BUL Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs!

Tunneltenten, koepeltenten, 3-seizoenstenten, familietenten.. Onze kampeerexperts helpen je met het vinden van jouw ideale kampeermaatje! Ze hebben veel kennis over materiaal, waterdichtheid, ventilatie en onderhoud. En natuurlijk ook veel kampeerervaring!  

Wil je weten of je eigen tent nog een paar kampeertripjes mee kan. Tijdens de tenten-APK wordt je tent gecheckt op 5 punten, zodat je direct weet hoe jouw tent ervoor staat. De mogelijke adviezen:

  • Weinig buitenervaring; neem hem vooral nog een paar jaar mee kamperen
  • Veel buitenervaring; met het juiste onderhoud kan hij nog wel een paar vakanties mee
  • Buitenexpert; veel meegemaakt, maar hoog tijd voor een nieuw kampeermaatje 

30 mei: Bever Houten

Adres: Duwboot 22B in Houten. Onze moderne winkel in Houten heeft een enorm assortiment en is een van grootste Beverwinkels. Bever Houten heeft al jaren de grootste permanente tentenshow van Nederland samen met Frans de Witte. Op 4.000m2 staan minstens 120 tenten. Een topper onder de basecampingstores.

  • Grootste kampeercollectie
  • Grootse tentenshow van Nederland met Frans de Witte; altijd minstens 120 tenten opgezet
  • Zeven dagen per weken open. Koopavond op donderdag én vrijdag. 
  • Makkelijk te bereiken met de auto. Gratis parkeren op het dak.