HET GROOTSTE ADVENTURE FILMFESTIVAL VAN EUROPA!

THIS IS REAL

De beste outdoor- en avonturenfilms

Bever is wederom gastheer van de European Outdoor Film Tour (E.O.F.T.). Deze tour, in samenwerking met Mammut en GORE-TEX®, is al achttien jaar hét filmevenement van buitensportend Europa.

 

E.O.F.T. is een adrenaline verhogende mix van outdoor sport- en avonturenfilms met internationale topproducties variërend van documentaires tot spectaculaire actiefilms van adventure sporten. Twee uur pure spanning en adventure waarbij de toeschouwer met z’n neus bovenop de activiteiten van de sporters zit en de avonturen als het ware zelf ervaart. Een unieke ervaring!

 

Het filmprogramma heeft een totale lengte van ongeveer 120 minuten. Tussendoor is er een pauze van ongeveer 30 minuten. Het evenement (filmprogramma inclusief filmintroducties en een loterij met leuke prijzen) duurt in totaal ongeveer 2,5 - 3 uur.

 

Bekijk de E.O.F.T. 19/20 teaser

Ticketverkoop

Voor de ticketverkoop werken we samen met outdoorticket.net. Zij verzorgen het hele proces van ticketverkoop. Als je vragen hebt over de status van de verkoop kun je hier terecht. In de winkels in de speelsteden is een kleine hoeveelheid tickets aanwezig voor verkoop. In de steden met meerdere winkels zijn deze tickets alleen verkrijgbaar in de winkels in het centrum (Amsterdam Stadhouderskade, Rotterdam Centrum, Den Haag Centrum en Maastricht Centrum). Tickets kunnen niet worden geruild of geretourneerd. 

 

Tijdens de voorstelling ontvang je een kortingsvoucher ter waarde van € 15,- te besteden in één van onze 40 winkels of op bever.nl  Lees de actievoorwaarden

 

Speelschema en tickets

Buitenkalender
Benieuwd naar andere activiteiten en evenementen? Check dan de Buitenkalender