Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Geslacht
Maat
Kleur
Type kleding
Prijs
Acties
Beoordeling
Levertijd
Uit eigen voorraad

Berghaus

Sorteren op:
Shop nu
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Berghaus

Al ruim veertig jaar maakt het Britse Berghaus producten die in de hele wereld geliefd zijn onder buitensporters. De ontwerpen, op basis van producttesten, productonwikkeling, duurzaamheid en lange levensduur, zijn volledig afgestemd tot uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen die je tegenkomt in barre omstandigheden.

Jassen
Ook de Berghaus jassen worden tot het uiterste getest in de meest extreme omstandigheden. Een Berghaus jas is vaak uitgerust met het waterdichte Gore-Tex membraan. De jassen van Berghaus vallen regelmatig in de prijzen, bijvoorbeeld Op Pad Awards en Gold Outdoor Industry Awards. Ook voor een winddichte softshell met maximale bewegingsvrijheid is Berghaus een uitstekende keuze. Handig tijdens de dagen wanneer het net te koud is voor alleen een shirt.

Rugzakken 
Na de oprichting van Berghaus begon het bedrijf in 1971 met de productie van rugzakken. Tot op de dag van vandaag zijn de rugzakken met Berghaus populair. Door innovatieve ontwerpen staan de rugzakken hoog op de wensenlijst van menig bergbeklimmers.

Service
Ga je liever persoonlijk in gesprek over jouw wensen en eisen, stap dan gerust eens binnen bij een Bever-filiaal bij jou in de buurt. Onze experts staan je graag te woord om je te helpen bij je zoektocht naar jouw Berghaus favoriet.