GRATIS LEVERING vanaf 25,-

GRATIS RETOURNEREN in de winkels

365 DAGEN bedenktijd*

GRATIS ACHTERAF betalen met Klarna

Alles over Bo-Camp

Onze missie is om iedereen te inspireren om volop van het buitenleven te genieten. Dit doen we door het ontwikkelen en op de markt brengen van mooie en slimme producten waarbij comfort, gebruiksvriendelijkheid en compactheid voorop staan. Wij willen dat onze producten bijdragen aan het omzetten van waardevolle vrije tijd in zoveel mogelijk onvergetelijke herinneringen.

Bekijk de video

Bo-Camp

De nieuwste trend: stijlvol kamperen

Bij de ontwikkeling van kampeer- en outdoorproducten is het vooral de uitdaging om de optimale combinatie te vinden tussen compactheid, comfort en duurzaamheid. De moderne kampeerder van nu geeft aan dat daarnaast ook het uiterlijk van de kampeerproducten een belangrijke rol speelt voor het optimale vakantiegevoel.

 

Op de camping, in de tuin en in het park

Ook op het gebied van wonen is er veel veranderd. De laatste jaren is de tuin steeds meer het verlengstuk geworden van de woonkamer. Als het weer het toelaat zijn we het liefst buiten. Niet voor niets zijn er steeds nadrukkelijker trends waarneembaar zoals “outdoor cooking”. Ook even een weekendje weg naar een foodfestival of een luxe picknick in het park nemen toe in populariteit. Bo-Camp heeft deze trend meegenomen in de productontwikkeling en introduceerde onlangs  haar volledig nieuwe collectie: “Urban Outdoor”.

 

Urban Outdoor: de cocktail van lifestyle en praktisch

Deze nieuwe collectie is opgebouwd uit verschillende slimme producten, waarbij naast de functionele eigenschappen veel aandacht is geschonken aan het uiterlijk van de producten. Met name doordat deze lijn niet misstaat in een bijdetijds interieur, gaan de gebruiksmogelijkheden veel verder dan alleen voor gebruik op de camping. De collectie bestaat uit geraffineerde slaapzakken en slaapmatten, comfortabele en stijlvolle meubelen, elegante vloerkleden, trendy tafeldecoratie, outdoor cooking producten en een mooie verlichtingslijn. Een hippe retro koelbox completeert deze collectie.

 

Natuurlijke materialen

Bo-Camp heeft bij de samenstelling van deze productlijn gebruik gemaakt van natuurlijke producten zoals bamboe, stoffen met een canvas look, een fraai kleurenpalet, eco verpakkingen en er wordt aandacht besteed aan mooie afwerking en herkenbare details.

 

Bo-Camp, van kampeerders…voor kampeerders

Kamperen is al jaren voor heel veel mensen de meest populaire vorm van vakantie vieren. Vele vakantiegangers maken jaarlijks de keuze om de vakantiedagen te gebruiken om te genieten van de buitenlucht, de natuur, de vrijheid en elkaar. Het Nederlandse merk Bo-Camp is al ruim dertig jaar actief op de kampeermarkt en heeft in die jaren vele nieuwe kampeerartikelen ontwikkeld en daarmee bijgedragen aan een aangename en comfortabele kampeervakantie van vele kampeerders.

 

Slimme oplossingen
Bo-Camp richt zich met name op de kamperende vakantieganger die comfort en gemak niet willen missen als ze op reis zijn. Het ontwikkelteam van Bo-Camp is hiervoor elk jaar weer bezig met het verbeteren en het zoeken naar slimme oplossingen waarbij comfort, gemak en compactheid de sleutelfactoren zijn.

 

Kwaliteit
Vakanties horen onbezorgd te zijn en dit is met name de reden dat Bo-Camp hoge eisen stelt aan de kwaliteit van haar producten. Naast scherpe kwaliteitscontroles wordt er tijdens de productontwikkeling ook rekening mee gehouden dat de kampeerartikelen langdurig gebruikt moeten kunnen worden.