Kleur
Uitrusting
Prijs
Inhoud
Type rugzak / tas
Waterdicht
Gewicht
Levertijd
Uit eigen voorraad

Eagle Creek

Eagle Creek voorziet je van het optimale reisgemak. Het Amerikaanse bedrijf maakt tassen en opbergvakken zodat je bagage altijd snel en makkelijk te bereiken is. Een bekend product van Eagle Creek is de Eagle Creek Pack-It, handige opbergtassen waardoor je grote duffel of reistas strak georganiseerd blijft. Bij Bever vind je veel Eagle Creek producten zodat je georganiseerd en voorbereid op reis kan, daardoor geniet je extra van je uitrusting en het avontuur!

Sorteren op:
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Eagle Creek

Eagle Creek is ontstaan vanuit een outdoor winkel van twee enthousiaste buitensporters, Steve en Nona Barker. Ze wilden meer dan alleen het aanbieden van een goede uitrusting, ze wilden dat elke reiziger echt kan genieten van de reis zonder bezig te zijn met de randvoorwaarden. Dit werd het doel van Eagle Creek en tegenwoordig maakt het bedrijf alles om je uitrusting op een slimme en veelzijdige manier te kunnen vervoeren. Het Amerikaanse bedrijf maakt rugzakken, reiskoffers en duffels, maar is vooral bekend van de handige Eagle Creek Pack It organisers waarmee je tas overzichtelijk en netjes blijft. Met deze ingenieuze opbergzakken zorg je voor meer ruimte in je tas, een goede vocht- en geurregulering en net opgevouwen kleding. Het bedrijf onderscheidt zich dan ook door het aanbieden van innovatieve technieken om je volledige uitrusting op slimme wijze te organiseren.

Collectie
Bever heeft een grote collectie Eagle Creek producten. Zo vind je bij ons de verbeterde versie van de Eagle Creek Pack It, de Pack It Specter Tech opbergzakken. Door het hoogwaardige materiaal zijn deze zakken niet alleen licht en handig in gebruik, ze gaan ook nog eens jarenlang mee. Ook hebben we veel verschillende modellen rolkoffers en rugzakken van Eagle Creek en missen de nodige accessoires als toilettassen, heuptasjes en schoenentassen niet. Het blijkt dus wel dat je volledige bagage met Eagle Creek producten kan worden ingepakt, zodat je veilig en georganiseerd aan je reis begint.

Duurzaam inpakken met Eagle Creek
Eagle Creek staat gelijk aan hoge kwaliteit, niet alleen omdat ze goede producten willen maken maar ook omdat een hoogwaardig product lang meegaat. Een lange levensduur betekent niet alleen dat je onbezorgd op reis kan, maar zorgt ook voor minder afval en minder impact op het milieu. Daarom worden de producten van Eagle Creek uitvoerig getest op robuustheid en functionaliteit. Bovendien geeft Eagle Creek bij elk product hun ‘No Matter What’ garantie die je verzekert van een ongekende kwaliteit en duurzaamheid.