Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Eureka!

Sorteren op:
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Eureka!

Sinds 1895 maakt Eureka! al tenten! Met zoveel ervaring op zak is Eureka een bewezen tentmaker. In 1960 ontwikkelde Eureka! de innovatieve Draw-Tite tent met een extern frame. Deze tent werd gebruikt door de Nieuw-Zeelandse bergbeklimmer Sir Edmund Hillary, tijdens een expeditie in de Himalaya. Nu, vele jaren en innovaties later maakt Eureka veel verschillende tenten voor solokampeerders tot grote families.

Tenten
Of je nu een tent zoekt voor een motor-, fiets- of wandelvakantie of een ruime tent voor op de camping. Eureka! heeft door zijn ruime materiaalkeuze en lichtgewicht maar superstevige DAC aluminium stokken altijd een perfecte tent voor jou of je gezin.

Familietenten
Eureka!’s familietenten zijn gericht op families die houden van afwisseling en vooral rond willen trekken tijdens hun vakanties. De eerder benoemde superstevige DAC aluminium stokken zijn de meest duurzame en tevens lichtste tentstokken die verkrijgbaar zijn. Voor de allerkleinste avonturiers heeft Eureka! ook een speciale tent. Deze tent biedt een mug vrije omgeving tijdens het slapen of spelen. Door het kleine formaat neem je ook deze tent makkelijk mee. Kortom, ga je met je familie kamperen, dan denk je Eureka!

Soloreizigers
Tenten van Eureka! zijn ook de perfecte keuze voor rugzakvakanties of voor fietsvakanties. Door het lage gewicht, kleine pakvolume en opzetgemak staan deze tenten garant voor een onvergetelijk campingavontuur.

Extra bescherming onderweg? Een footprint of extra grondzeil beschermt je tent tegen beschadigingen en lekkage van onderaf. Daarnaast helpt het condensvorming op de binnenkant van het tentdoek voorkomen, vooral op vochtige ondergronden.

Campingartikelen
Naast tenten voert Eureka! een assortiment campingartikelen zoals stoelen, tafels, slaapmatten en accessoires voor Eureka tenten.