Jurken & Rokken

Als je de zomer het liefst buiten doorbrengt, is een lekkere luchtige jurk of rok natuurlijk altijd goed. De zomerjurkjes bestaan vaak uit een licht en soepel materiaal. Zo voelt het bij hoge temperaturen ook aangenaam op de huid. Ideaal voor op reis. Maar wist je dat bijvoorbeeld een lange jurk je ook een warm gevoel kan geven. Want een warm gevoel gedurende kille koude winterdagen begint bij een functionele eerste warmtelaag. Een jurk is zo’n heerlijke functionele warmtelaag. Ook voor jou zit er een geschikte jurk bij, voor in de zomer én winter. Je kiest uit een jurk van o.a. Jack WolfskinFjällräven en Patagonia.

Te veel keuze? Vind in 4 stappen jouw reiskleding

filter:
241 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk nu
Bekijk nuBekijk nu
Bekijk winkelsBekijk winkels
Bekijk collectieBekijk collectie
Bestel nuBestel nu
...

Jurken

Zodra de eerste zonnestralen om de hoek komen kijken, is zo’n heerlijke luchtige en gemakkelijke jurk perfect. Gemak dient de mens en dat geldt zeker voor een jurk.

Technische materialen
Gemaakt van de meest technische materialen zorgt de jurk voor een verkoelend harnas zodat tropische temperaturen tot een prettige werktemperatuur gereduceerd worden. Bever voert een ruim assortiment jurken, bijvoorbeeld luchtige zomerjurken voor op het strand. Laat de zomer maar komen!

Functionele warmtelaag
Maar wist je dat bijvoorbeeld een lange jurk je ook een warm gevoel kan geven. Want een warm gevoel gedurende kille koude winterdagen begint bij een functionele eerste warmtelaag. Een jurk is zo’n heerlijke functionele warmtelaag. Bever voert een ruim assortiment stijlvolle lange jurken die ook bij een sjiek feest niet zullen misstaan.