Jurken

Als je de zomer het liefst buiten doorbrengt, is een lekkere luchtige jurk natuurlijk altijd goed. De zomerjurkjes bestaan vaak uit een licht en soepel materiaal. Zo voelt het bij hoge temperaturen ook aangenaam op de huid. Ideaal voor op reis. Maar wist je dat bijvoorbeeld een lange jurk je ook een warm gevoel kan geven. Want een warm gevoel gedurende kille koude winterdagen begint bij een functionele eerste warmtelaag. Een jurk is zo’n heerlijke functionele warmtelaag. Ook voor jou zit er een geschikte jurk bij, voor in de zomer én winter. Je kiest uit een jurk van o.a. Jack WolfskinFjällräven en Patagonia.

Te veel keuze? Vind in 4 stappen jouw reiskleding

filter:
150 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk nu
Bekijk nuBekijk nu
Lees meerLees meer
Bekijk collectieBekijk collectie
Bestel nuBestel nu
...

Jurken

Gemak dient de mens en dat geldt zeker voor een jurk. Gemaakt van de meest technische materialen zorgt de jurk voor een verkoelend harnas zodat tropische temperaturen tot een prettige werktemperatuur gereduceerd worden. Bever voert een ruim assortiment jurken die variëren van luchtige zomerjurken voor op het strand tot warme lange jurken.

 

Luchtige jurk
Als je de zomer het liefst buiten doorbrengt, is een lekkere luchtige jurk natuurlijk altijd goed. De zomerjurkjes bestaan vaak uit een licht en soepel materiaal. Zo voelt het bij hoge temperaturen ook aangenaam op de huid. Ideaal voor op reis.

 

De juiste bescherming in de zon
Een dag wandelen in de felle zon kan heel onaangenaam zijn als je jezelf niet goed beschermt. Uv-werende jurkjes zijn dan de oplossing. Deze jurkjes zijn gemaakt van fijn geweven, uv-absorberende vezels en vaak luchtig, verkoelend en sneldrogend. Een perfecte optie voor op vakantie, op reis of tijdens een warme dag in de stad.

 

Warm gevoel
Maar wist je dat bijvoorbeeld een lange jurk je ook een warm gevoel kan geven. Want een warm gevoel gedurende kille koude winterdagen begint bij een functionele eerste warmtelaag. Een jurk is zo’n heerlijke functionele warmtelaag.

Ons aanbod
Kortom, ook voor jou zit er een geschikte jurk bij, voor in de zomer én winter. Je kiest uit een jurk van o.a. Jack Wolfskin, Fjällräven en Patagonia.