NU 20% EXTRA KORTING OP SALE JASSEN* | Shop nu >

*extra korting is al in de prijs verrekend

NU 20% EXTRA KORTING OP SALE JASSEN* | Shop nu >

*extra korting is al in de prijs verrekend

Geslacht

Kleur

Uitrusting

Activiteit

Prijs

Ski-uitrusting

Levertijd

Uit eigen voorraad

Sinner
210

Sinner ontwikkelt producten die je op zet. Zoals Sinner zonnebrillen en Sinner skibrillen. Sinner biedt niet alleen zonnebrillen aan om mee te sporten, maar heeft ook een aantal modellen die zeker niet misstaan op een terrasje.

Sorteer:
Bekijk Sale
Bekijk nu
23
...
5
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Sinner Dare to Explore - bekijk de video

Sinner

Het merk Sinner werd opgericht in 1996 en is sindsdien actief. Het merk is begonnen als een specialist in sport zonnebrillen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een lifestyle- en sportmerk. Sinner is wereldwijd actief en de producten worden in samenwerking met bekende atleten ontworpen.

 

Zonnebrillen

Bij Bever wordt er een ruim assortiment zonnebrillen aangeboden. Deze zonnebrillen zijn niet alleen trendy, maar ook innovatief en comfortabel. De zonnebrillen worden uit verschillende materialen gemaakt en sommige sport zonnebrillen zijn voor specifieke sporten gemaakt zoals een drijvende watersport zonnebril. 

 

Skibrillen

Naast het ruime assortiment aan Sinner zonnebrillen, blinkt Sinner ook uit in het ontwerp van Skibrillen. De high-performance skibrillen worden ontworpen voor dames, heren en kinderen en geven bescherming aan je ogen. Er is een ruime keuze tussen de verschillende lenzen, voor elk weertype kan je zeker slagen.

 

Expertise

Niet helemaal zeker welke Sinner zonnebril of skibril het best bij jou past? Geen probleem, bij Bever staan meer dan 500 experts voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keus. Online vind je veel informatie terug bij iedere product, maar wanneer je twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. In de winkels helpt het personeel je graag en adviseert je over de juiste uitrusting en de juiste maat voor jou.