Superfeet

Al meer dan 40 jaar maakt het Amerikaanse Superfeet betaalbare inlegzolen die voor steun en comfort zorgen. Met een basis afkomstig uit de pedologische geneeskunde heeft Superfeet een nieuwe standaard gezet voor de ondersteuning van de voeten. De specifieke vorm van Superfeet zolen helpt de voet te stabiliseren, terwijl de diepe gestructureerde hielkuip en het full-length schuim van de zool je voeten meer ondersteuning en comfort bieden. Hierdoor krijg je minder snel last van vermoeide of branderige voeten. Bij Bever vind je een ruime collectie Superfeet zolen voor zowel je dagelijkse als je wandelschoenen en zelfs je skischoenen. Laat je in onze winkels adviseren door onze schoenenexperts, zij helpen je bij het maken van de juiste keuze.

Green; past het beste in hoge werk- of wandelschoenen.

Blue; past het beste in schoenen met een gemiddeld volume, zoals wandelschoenen uit de A-categorie, trailrunning- en runningschoenen.

Trailblazer Comfort Max; een ultiem comfortabele binnenzool, speciaal ontworpen voor wandelaars.

Run Comfort Thin; ontworpen voor hardlopen en bieden maximaal comfort met een dun profiel,

Run Pain Relieve; speciaal ontworpen voor hardlopen en helpen de voet te stabiliseren om herhaalde stress te minimaliseren.

FLEXthin; voor schoenen met dunne inlegzool

FLEXmax; instapmodel van Superfeet voor schoenen met veel extra ruimte

 

 
Sorteren op: