Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Kleur
Activiteit
Prijs
GPS & horloges
Acties
Beoordeling
Levertijd
Uit eigen voorraad

Suunto

Sorteren op:
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Suunto

Suunto werd meer dan 80 jaar geleden opgericht in Finland en is inmiddels uitgegroeid tot een bekend merk in de sport- en outdoor horloge wereld. Van een marine kompas tot een sporthorloge voorzien van GPS, polshartslagmeting, hoogtemeters, touchscreen, kleurenscherm en slimme trainingsprogramma’s. Naast de welbekende sporthorloges maakt Suunto ook duikcomputers en meetapparatuur.

 

Sporthorloges

Bij Bever wordt een brede collectie aan sporthorloges en accessoires voor de sporthorloges aangeboden. Zo is de Core, Ambit en Spartan reeks ruim vertegenwoordigd. Of je nu van zwemmen, fietsen, hardlopen, skiën of hiken houdt, de horloges bevatten een uitgebreide keuze om de juiste activiteit uit te kiezen om je sportprestatie te meten.

 

Eigenschappen

Met een gps-horloge weet je precies waar jij je op welk moment bevindt. Omdat je horloge dit weet, kan het horloge precies je afgelegde afstand en snelheid berekenen. Daarnaast zijn sommige horloges routenavigatie voorzien. Op deze manier kan je gedownloade of zelfgemaakte routes volgen en is de kans op verdwalen nihil geworden. Krijg inzicht in je sportieve vorderingen en optimaliseer je trainingsschema samen met je Suunto!

 

Expertise

Niet helemaal zeker welke sporthorloge van Suunto het best bij jou past? Geen probleem, bij Bever staan meer dan 500 experts voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keus. Online vind je veel informatie terug bij iedere product, maar wanneer je twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. In de winkels helpt het personeel je graag en adviseert je over de juiste uitrusting en de juiste maat voor jou.