basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

365 dagen bedenktijd Ruilen mag tot een jaar na aankoop
Vanaf 30 euro Gratis verzenden
Retourneren is gratis In één van onze winkels

Coghlan's Safety Whistle

Plastic veiligheidsfluitje voor alle noodsituaties

product.sold.out
Alleen online
{{ vm.state.webThumbOverlay.code }}

{{vm.model.data.title}}
Fel oranje veiligheidsfluitje met zwart nekkoord met "break-away" sluiting. Valt goed op en daardoor uitstekend te gebruiken in bijvoorbeeld een noodsituatie of tijdens een paniekaanval. Het veiligheids flluitje werkt zonder balletje en doet het daarom ook in natte omstandigheden. Ideaal voor de watersport. Tevens kan dit fluitje niet bevriezen, waardoor hij geschikt is voor alle temperaturen.
  • Model: Unisex

  • Materiaal: Kunststof
  • Afmetingen: ca 50x20x12mm
  • Gewicht: Ca 11gr
  • Kleur: Oranje
Productcode: MEDDC12002

Heb je een vraag over onze producten?

 

Onze klantenservice staat voor je klaar (ma-vr 9-21u | za 10-18u).

 

En met 40 winkels in heel Nederland is er altijd een Beverwinkel bij je in de buurt.

 


Alternatieven voor dit product

Coghlan’s is 1959 opgericht in Winnipeg, Canada, en wordt tegenwoordig gezien als een van de marktleiders op het gebied van outdoor camping accessoires. Het begon allemaal met een broodrooster dat op een gasbrandertje gebruikt kon worden. Voordat Coghlan’s werd opgericht, verkocht Norm Coghlan lampen en branders. Toen hij zijn winkel opende in 1959 richtte hij zich eerst voornamelijk op verwarming door gas, maar al snel verkocht hij ook tenten, slaapzakken en matjes.

 

Een van zijn producten was een toaster die op een brander geplaatst kon worden. Hij kwam erachter dat deze uit het assortiment werd gehaald en kocht alle toasters op. Sindsdien maakte het bedrijf de toasters zelf en is het nog steeds te vinden in de catalogus van het merk. Tegenwoordig heeft het bedrijf meer dan 450 accessoires in productie die gemaakt zijn om de outdoor ervaring leuker en comfortabeler te maken. Al meer dan 50 jaar maakt Coghlan’s producten die het leven van trekkers, kampeerders, vissers en picknickers makkelijker maakt.

Je hebt nog geen recent bekeken producten