Bever Vriendenkorting

Buiten zijn is goed voor iedereen. Daarom laten we je graag voordelig kennismaken met de beste spullen om buiten het avontuur mee op te zoeken! Als Bevervriend krijg je op maandag 5 november maar liefst 20% korting op bijna het hele assortiment*! Kom naar de speciale vriendenkoopavond in onze winkels of shop op bever.nl.

Kortingsavond
Op maandag 5 november zijn de meeste van onze winkels 's avonds geopend, check bever.nl/winkels voor alle winkels. 

Online hele dag korting

Op bever.nl shop je zelfs de gehele dag met 20% korting, dus van 00:01 tot 23:59 uur. Gebruik bij het afrekenen de vriendenkorting-code die uit de e-mail die je hebt gekregen van jouw vriend bij Bever.

 

Vragen?
Wil je nog iets weten, neem dan contact op met onze klantenservice via 085-88 850 88 (bereikbaar van 9-21 uur).

*De vriendenkorting geldt op maandagavond 5 november van 18.00 tot 21.00 uur in de geopende Beverwinkels (The North Face stores uitgesloten) en de hele dag op bever.nl. De korting is geldig op het hele assortiment met uitzondering van boeken, kaarten, Hilleberg, cadeaukaarten, elektronica met bijbehorende accessoires (GPS, GoPro, horloges, etc.), service en verhuur. Je kunt de korting niet gebruiken in combinatie met andere (set) aanbiedingen en Buy & Get. Let op: niet alle producten zijn fysiek aanwezig in elke winkel, wel kun je ze in elke winkel bestellen.

Dit wil je niet missen, toch?

Laat je e-mailadres achter en we sturen je de 5e een reminder. Ook krijg je dan vaker interessante (kortings)acties van ons.

Vul alvast je winkelmand voor maandag 5 november

Dichtbij is de herfst het mooist

Vaker naar buiten met de nieuwe najaarscollectie!

Voor elke dag (en iedere reis) een gave tas

Voor je lunch, je laptop of voor al je spullen voor een weekendje weg: hier vind je de beste tas.

Toffe schoenen om veel kilometers op te maken

Voor je wandeling door het park of over het strand, of je dagelijkse trip naar school of werk.

Heren

Dames

Comfortabel onderweg

De dagelijkse reis naar je werk of een compleet nieuwe bestemming: onderweg zijn kan zoveel comfortabeler.

Jouw kampeeravontuur bereikbaar

Zijn je tent, slaapzak of matje toe aan vervanging of zoek je een nieuw onderdeel? Breng je volgende avontuur nog dichterbij!

Behaal je trainingsdoelen buiten

Trainen én buiten zijn: een win-win situatie. Met deze kleding en schoenen sport je goed voorbereid daar waar het ’t lekkerst is.