Bever Vriendenkorting

Buiten zijn is goed voor iedereen. Daarom laten we je graag voordelig kennismaken met de beste spullen om buiten het avontuur mee op te zoeken! Als Bevervriend krijg je op maandag 25 maart maar liefst 20% korting op bijna het hele assortiment*! Kom naar de speciale vriendenkoopavond in 11 van onze winkels of shop op bever.nl.

 

Deze winkels zijn geopend:  Amsterdam Gelderlandplein  I  Arnhem  I  Den Haag The Globe  (outlet is gesloten)  I  Eindhoven  I  Groningen  I  Haarlem  I  Hengelo  I  Houten  I  Maastricht Centrum  I  Rotterdam Stadionweg  I  Zwolle

Online de hele dag korting
Op bever.nl shop je zelfs de gehele dag met 20% korting. Laat je e-mailadres achter en we sturen je de 25e een reminder inclusief je kortingscode. Ook krijg je dan vaker interessante (kortings)acties van ons.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En blijf altijd op de hoogte van onze acties, aanbiedingen en evenementen

APK voor schoenen en uitrusting

In de geopende winkels organiseren we ook een APK voor je schoenen en uitrusting. Neem je geliefde buitenspullen mee en laat je adviseren. Kunnen ze nog een ronde mee en welk onderhoud is daarvoor nodig? Of hebben ze hun beste (buiten)tijd gehad?

 

Clinics in Houten en Rotterdam Stadionweg

Samen met de NKBV organiseren we in onze winkel in Houten een workshop over bergwandelen. Bij Bever Rotterdam Stadionweg kun je een workshop volgen over hoe je jouw volgende bergtocht (wandelen, mountainbiken, klimmen en meer) het beste kunt voorbereiden. Voor deelname aan de workshops en meer informatie meld je je aan via onderstaande link.

Vragen?
Wil je nog iets weten, neem dan contact op met onze klantenservice via 085-88 850 88 (bereikbaar van 9-21 uur).

*De vriendenkorting geldt op maandagavond 25 maart van 18.00 tot 21.00 uur in de geopende Beverwinkels (The North Face stores uitgesloten) en de hele dag op bever.nl. De korting is geldig op het hele assortiment met uitzondering van boeken, kaarten, Hilleberg, cadeaukaarten, elektronica met bijbehorende accessoires (GPS, GoPro, horloges, etc.), service en verhuur. Je kunt de korting niet gebruiken in combinatie met sale-artikelen, andere (set) aanbiedingen en Buy & Get. Let op: niet alle producten zijn fysiek aanwezig in elke winkel, wel kun je ze in elke winkel bestellen.

Vul alvast je winkelmand voor maandag 25 maart

Het voorjaar komt er aan

Vaker naar buiten met de nieuwe lentecollectie!

Voor elke dag (en iedere reis) een gave tas

Voor je lunch, je laptop of voor al je spullen voor een weekendje weg: hier vind je de beste tas.

Toffe schoenen om veel kilometers op te maken

Voor je wandeling door het park of over het strand, of je dagelijkse trip naar school of werk.

Heren

Dames

Comfortabel onderweg

De dagelijkse reis naar je werk of een compleet nieuwe bestemming: onderweg zijn kan zoveel comfortabeler.

Jouw kampeeravontuur bereikbaar

Zijn je tent, slaapzak of matje toe aan vervanging of zoek je een nieuw onderdeel? Breng je volgende avontuur nog dichterbij!