Fietscomputers

Met een fietscomputer wordt je fietsrit een stuk leuker en navigeren een makkie. Of je nou gaat touren, racen of fietsen wilt combineren met wandelen. Bij Bever ben je aan het juiste adres. De meeste modellen in het Bever-assortiment beschikken over ANT+ of Bluetooth, hiermee koppel je de fietscomputer aan je cadanssensor- of- hartslagmeter.

Ben je een recreatieve fietser en ben je altijd op zoek naar nieuwe avonturen? Dan zijn de gebruiksvriendelijke fietscomputers van Mio een goede optie – deze verzint leuke rondes voor de tijd en afstand waar jij zin in hebt. Ga je ook graag wandelen? De Garmin eTrex Touch modellen hebben zowel een profiel voor wandelen als fietsen. Voor de snelheidsduivels is de Bolt van Wahoo een goede optie. Deze is aerodynamisch gebouwd en makkelijk te koppelen aan je Strava-account. Wil je gewoon je snelheid en tijd weten? De Sigma modellen zijn betrouwbare en goedkope fietscomputers.

In de Bever winkels is een deel van het assortiment fysiek te vinden en kun je ze aanraken en door de menu’s gaan. Natuurlijk kun je hier meer ook informatie vragen aan een medewerker.
Sorteren op: