Sporthorloges

Een sporthorloge is meer dan alleen een horloge. Je kan hem zien als een persoonlijke coach. Dankzij je sporthorloge krijg je snel inzicht in je prestaties en je verbeterpunten. Zodat jij je efficiënt kunt ontwikkelen en al gauw je persoonlijke records verbrijzelt. Sporthorloges zijn er in alle soorten en maten. Van klassieke modellen met stopwatch- en tijdsfunctie tot hypermoderne modellen die samenwerken met je mobiele telefoon en die zijn voorzien van geïntegreerde hartslagmeting, gps-informatie en zelfs routenavigatie. Wat voor horloge ook bij je past, met de sporthorloges uit onze brede collectie haal je het onderste uit de kan en ontwikkel jij je in razend tempo. 

Nieuw! Garmin Fenix 5 Plus
De Fenix 5 Plus multisport GPS-smartwatches zijn uit, met nu nóg meer functies om het beste uit jouw inspanningen te halen. Alle modellen bevatten nu gekleurde topokaarten en opslag voor tot 500 muzieknummers.

Bekijk de Garmin Fenix 5 Plus serie >

filter:
54 artikelen
Toon alle artikelen
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk collecties

Sporthorloges:

Met een sporthorloge kun jij uitgebreide analyses uitvoeren op je sportieve activiteiten. Hierdoor krijg je beter inzicht in je vorderingen en conditie, waardoor je sneller groeit en al gauw je persoonlijke records verbrijzelt! Veel horloges hebben verschillende trainingsfuncties, denk hierbij aan hardlopen, zwemmen en fietsen, maar ook aan golf en nog veel meer. De gegevens die belangrijk zijn voor de door jou gekozen activiteit worden dan gemeten en verwerkt. Hierdoor krijg je precies de informatie die voor jou relevant is, zodat je precies weet hoe jij het doet en wat je moet doen om te groeien in je sport.

Verschillende sporthorloges bieden verschillende opties. De meest voorkomende opties zijn.

Hartslagmeter

Een horloge met hartslagmeter geeft je een beeld van de mate van je inspanning. Met deze informatie kun je jouw trainingsintensiviteit, vetverbranding, herstel en conditietoename optimaliseren. Bij een geïntegreerde hartslagmeter zit deze in het horloge, zodat je hem altijd bij de hand hebt. Voor zeer accurate metingen kun je een aparte hartslagmeter gebruiken.

Gps-functie

Met gps-data weet je precies waar jij je op welk moment bevond. Met deze informatie kunnen je afgelegde afstand en je snelheid nauwkeuring worden berekend. Hierdoor krijg je goed inzicht in je sportieve vorderingen en kun je jouw trainingsschema optimaliseren.

Hoogte- en barometer

Met een hoogtemeter weet jij op welke hoogte jij je bevindt. Hierdoor kun jij makkelijker je positie op een wandelkaart bepalen door gebruik te maken van de hoogtelijnen. Ook kun je de hoogtemeters die je tijdens een tocht of training maakt, berekenen.  Een barometer meet de luchtdruk, waardoor je horloge ook een weersvoorspelling kan geven.

Activity Tracker

Een activity tracker helpt je te bepalen hoe actief je bent. Er zijn trackers die een bewegingsdoel stellen en zlefs meten hoeveel calorieën je verbrand hebt. Je hebt pure activity trackers met een tijdsfunctie of sporthorloges die ook een activity tracker functie hebben.

 


Welke functies voor jou van belang zijn, is afhankelijk van je doel en verwachtingen, maar een ding is zeker, met een sporthorloge uit onze collectie wordt sporten nog leuker!