basket.timer.attention

basket.timer.time.is.running.out

Rugzakken

De meest populaire tas is toch wel de rugzak. Je hebt hem in alle soorten, maten en kleuren en voor alle toepassingen. In ons assortiment vind je voor iedere activiteit een specifieke rugzak. Zo zijn er school- en werkrugzakken met een laptop- en tabletvak van bijvoorbeeld Eastpak en The North Face, rugzakken voor iedere dag met een hip design van Fjällräven en Patagonia, dagrugzakken en tourrugzakken voor meer sportieve toepassingen van Haglöfs en Vaude, en trekkingrugzakken met goede rugsystemen voor een langere reis van Osprey en Lowe Alpine. Weet je niet precies wat voor rugzak je nodig hebt? Kijk dan eens bij onze Rugzakken keuzehulp.

filter:
2493 artikel
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk de folderBekijk de folder
Naar alle sandalen en slippersNaar alle sandalen en slippers
WeekaanbiedingWeekaanbieding
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbriefSchrijf je nu in voor onze nieuwsbrief
...

Rugzakken

Lusten en lasten – we weten er alles van!

Lasten dragen met een rugzak op je rug is verreweg de gemakkelijkste manier om bagage van A naar B te brengen. Dat je onderweg zelf voor de lusten moet zorgen kunnen we het beste aan jou overlaten. Met een rugzakkenassortiment van meer dan 2000 modellen, variërend van 10 tot 100 liter kun je wel stellen dat we voor iedere rug of hobby een passende rugzak hebben. Rugzakken met of zonder frame, met of zonder ventilatie, met of zonder ritsen, met of zonder gepolsterde banden, met of zonder heupriem, met of zonder extra’s (bijvoorbeeld een ‘computersleeve’), waterdicht of niet, voor op de fiets, voor naar school, voor de boodschappen en uiteraard ook voor op reis.
 

Speciaal voor de dames

Dames kunnen over het algemeen alle soorten rugzakken dragen maar soms is de pasvorm iets te algemeen. Specifieke damesrugzakken zijn aangepast aan de anatomie van de vrouw: de rugzakken hebben vaak bij een gelijk pakvolume een iets kortere ruglengte, speciaal gevormde heup- en schouderbanden en een aangepaste polstering. Omgekeerd zijn ook sommige heren beter af met een damesmodel. Wij adviseren dus om niet op de naam af te gaan, maar in eerste instantie op de pasvorm.

 

Groot assortiment

Kunnen wij zeggen dat we het grootste assortiment hebben? Dat kunnen we wel, maar dat doen we niet. We zeggen liever dat we het beste assortiment hebben. We letten bij het samenstellen van het assortiment goed op de kwaliteit van de aangeboden rugzakken. Kom daarom snel kijken en passen in een van onze winkels!