Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Buitenkorting tot €250! gebruik code BTK20SS en word automatisch Buitenvriend. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Merk
Kleur
Prijs
Persoonlengte
Slaapmatten
Gebruik
Isolatiewaarde
Gewicht
Acties
Beoordeling
Levertijd
Uit eigen voorraad

Slaapmatten

Sorteren op:
Shop nu
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Slaapmatten

Als je gaat logeren bij iemand dan is de kans groot dat je op luchtbed terecht komt. Ideale oplossing toch als er te weinig ruimte is voor een logeerbed? Lekker klein op te bergen maar in vergelijking met een slaapmatje nog steeds volumineus.

Klein van formaat en lichtgewicht
Ga je met je rugzak op pad dan behoort een luchtbed niet tot je ideale uitrusting. Slaapmatjes zijn immers veel kleiner van formaat en lichter dan een luchtbed. Door het kleinere formaat is een slaapmatje ook makkelijk mee te nemen in je rugzak. Slaapmatjes zijn in vele formaten verkrijgbaar en in verschillende diktes. De dikte is van belang wanneer je extra comfort wenst of juist te maken gaat krijgen met grondkou.

Isolatiewaarde
Hoe dikker de mat hoe meer isolatie je kunt verwachten. De isolatiewaarde van matjes wordt uitgedrukt in de zogenaamde R-waarde, het warmte isolerend vermogen. Kies voor een waarde hoger dan 3 als je denkt met grondkou te maken te krijgen of gewoon een lekkere dikke mat wil. Slaapmatjes hebben immers als belangrijkste functie zoveel mogelijk warmte en comfort te bieden op de momenten dat je daar het meest behoefte aan hebt.