Tenten

Als er iets is wat ons aan buiten zijn doet denken, dan is dat wel de tent. De tent roept gevoelens op van vrijheid en vakantie. Bever heeft een grote hoeveelheid tenten in de collectie van o.a. MSR, Vango en Eureka en voor ieder gebruik en budget is er wel een goede tent te koop. Afhankelijk van het gebruik zijn er verschillende type tenten voor verschillende doeleinden. 

Weet je niet precies wat voor tent je nodig hebt? Kijk dan op onze keuzehulp over tenten welke het meest voor jou geschikt is.

 

Hoe kies je een tent?

    

filter:
222 artikelen
Bekijk 96 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
...
max aantal bereikt
Vergelijken kan vanaf 2 artikelen
Bekijk folderproducten
Bekijk aanbiedingenBekijk aanbiedingen
...

Tenten

Luister jij ook zo graag naar het geluid van wind of regen tegen het tentdoek? Voor de meeste kampeerders is dat even onbezorgd genieten. Tenminste, als het grondzeil geen water doorlaat, het tentdoek niet lekt of de hele tent niet wordt weggeblazen. We zien de tent als ons tweede huis en zou ook net zo veilig en vertrouwd moeten aanvoelen als ons eigen huis. Het verschil tussen genieten en afzien zit hem in de kwaliteit van de tent.

Doel 
Weersomstandigheden zijn onvoorspelbaar, maar je tent moet altijd staan als een huis. Van belang bij je keuze is hoe en waar jij je tent het grootste gedeelte van de tijd voor gaat gebruiken. Ga je bijvoorbeeld op fiets- of wandelvakantie of gooi je je hele kampeeruitrusting in de auto om het er 1000 km verder weer uit te halen? Kampeer je voornamelijk in de zomer of pak jij door weer en wind je tent? Ga je alleen of met z’n tweeën of neem je je gezin mee?

Als je een tent gaat kopen zal je die knopen toch zelf moeten doorhakken om tot een juiste keuze te komen. Maar Bever kan je wel alle denkbare raad en praktische informatie geven als het gaat om materiaalkeuze, type tent, de hoeveelheid aan tentbogen en belangrijker nog, het gewicht van de tent. Wees wel bereid wat concessies te doen, want een tent die aan alle eisen voldoet bestaat simpelweg niet. Ben je bereid heel veel concessies te doen dan zijn er altijd nog de bivakzakken. Eigenlijk een waterdichte zak waar je met slaapzak en al inschuift.

Uitgebreid assortiment
Bever heeft in ieder geval een uitgebreid assortiment kwaliteitstenten voor gezinnen, stellen en solokampeerders. Of je nu de camping bezoekt of de Himalaya, laat die stortbuien of windvlagen maar komen!