*extra korting is al in de prijs verrekend

*extra korting is al in de prijs verrekend

Start keuzehulp tent
Vraag 1 tent
Vraag 2 tent
Vraag 3 tent
Vraag 4 tent
Kleur
Prijs
Tenten
Type tent
Tentdoek
Gebruik
Aantal personen
Gewicht
Duurzaamheid
Levertijd
Uit eigen voorraad

Tenten
194

Als er iets is wat ons aan buiten zijn doet denken, dan is dat wel de tent. De tent roept gevoelens op van vrijheid en vakantie. Bever heeft een grote hoeveelheid tenten in de collectie van o.a. MSR, Vango en Hilleberg. Zo bieden wij lichte trekkerstenten aan, ruime familie tenten en goedkope tenten voor naar een festival. Wil jij graag wat meerdere tenten opgezet zien? Kom dan naar een van de basecamping winkels voor het ruimste assortiment.
Gesorteerd op:
Bekijk Sale
Pre-order nu
23
...
5
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Tenten

Een tent kopen is niet zomaar gedaan. Het is vaak een hele investering in een fijn huisje voor onderweg en daar hangen allerlei zaken mee samen. Wie gaan er in slapen, wat voor spullen moeten er in, hoe ga je op reis? Gebruik je de tent alleen in de zomer of het hele jaar door en wat is het budget? Al deze dingen hebben invloed op de keuze voor de juiste tent. Voor hulp, advies en een ruime keuze aan tenten, kan je bij Bever terecht

 

Met wie deel jij jouw tent?
Om tot de juiste keuze te komen is het niet alleen belangrijk om duidelijk te hebben hoeveel personen er in de tent moeten slapen, maar ook hoeveel ruimte er nog over moet blijven voor eventuele bagage. Wil je 's avonds lekker droog kunnen koken in een voortent of een spelletje spelen onder een kleine luifel, neem dan een tent voor een persoon meer, of een kampeertent met meer ruimte buiten het slaapgedeelte. Voor de reiziger waarvoor elke gram telt, is extra ruimte juist niet belangrijk en zal de focus juist liggen op licht, compact en snel op te zetten..

 

Budget
Ook het budget is natuurlijk een belangrijke factor om rekening mee te houden bij de aanschaf van een tent, maar gelukkig heeft Bever in elke prijsrange een ruim aanbod aan tenten. Voor de festivalganger of iemand die wil proberen of kamperen leuk is, zijn meerdere goedkope tenten beschikbaar, die kamperen makkelijk en laagdrempelig maken. Daarnaast verkoopt Bever vele familietenten voor alle soorten gezinssamenstellingen en typen vakanties. Van drie weken in de zomer kamperen in Frankrijk tot winterkamperen in Polen. Dan is er ook nog een ruime keuze aan hybride trekkerstenten, die voor alle mogelijke weersomstandigheden geschikt zijn, van onverwoestbare kwaliteit.

 

Welke tent past bij jou?
Ga je voor een goedkope tent die een paar zomers mee kan, of wordt het een grotere investering in een tent die jaren, zo niet generaties mee gaat? Wie kent niet de onverwoestbare en oerdegelijke katoenen tenten. Daarnaast bestaan er nu ook polyester en nylon tenten die minstens even slijtvast en weerbestendig zijn. Laat je adviseren en kies de tent die bij je past.