NU 20% EXTRA KORTING OP SALE JASSEN* | Shop nu >

*extra korting is al in de prijs verrekend

NU 20% EXTRA KORTING OP SALE JASSEN* | Shop nu >

*extra korting is al in de prijs verrekend

Te veel keuze? Vind in 4 stappen jouw tent

Kleur

Prijs

Type tent

Tentdoek

Gebruik

Aantal personen

Gewicht

Levertijd

Uit eigen voorraad

Tunneltenten
59

Aangekomen op je slaapplaats is het tijd om de tent op te zetten. De druk is hoog. Alle omringende kampeerders hebben hun tent al staan en kijken nu hoe jij het gaat doen. Gelukkig heb jij vooraf goed je onderzoek gedaan en heb je de makkelijkst opzetbare tent uitgekozen. Uitvouwen, stokken erin en klaar ben je. Nu lekker in je kampeerstoel genieten van een kruiswoordpuzzel.
Sorteer:
Bekijk Sale
Pre-order nu
Bekijk nu
2
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken

Tunneltenten

Als je houdt van makkelijk en graag extra ruimte hebt, dan is een tunneltent of boogtent een goede keuze. Deze tentvorm komt in alle verschillende maten met ieder een ander doeleinde. Het is belangrijk om te kijken naar het materiaal waar de tent van is gemaakt. Nylon is zeer scheurvast en lichtgewicht. Polyester zakt niet in zoals nylon en is vaak voordeliger. Katoen en technisch katoen zijn stevig, goed ademend en Uv-bestendig, dit maakt  de stof ideaal voor familiekamperen in de zomer.

 

Familie tunneltent

De katoenen familie boogtent van de Waard is natuurlijk een betrouwbare keuze voor jarenlang kampeerplezier op de camping. Ideaal voor een gezin van 4 personen. Heb je geen zin in gedoe met stokken? Dan kan je een opblaastent overwegen. Hiervan hoef je alleen de buizen op te pompen.

 

Lichtgewicht tunneltent

Voor een adventure race of een solo-avontuur waar elke gram telt, kun je kiezen uit meerdere 1-persoons boogtenten. Terra Nova en Nordisk zijn hierin koplopers en maken tenten die net zo veel wegen als een flesje water. Voor een fietsvakantie is een tunneltent ook ideaal. In de voortent kun je goed je bagage kwijt. Ga je winterkamperen? Dan is de Nallo 3 van Hilleberg een ideale tent voor een trekking in zware omstandigheden in Scandinavië.

 

Voordelige tunneltent

Voor de beginnende kampeerders en scouts maakt Vango voordelig geprijsde tunneltenten waarmee je lekker op pad kunt gaan.

 

Kiezen van een tent

Bekijk hier de keuzehulp bij het kiezen van jouw perfecte tent. Wil je de tenten graag opgezet zien? Kom dan naar een van onze Basecamping stores. Hier vind je alles voor jouw volgende kampeeravontuur.