SALE TOT 70% KORTING | Shop nu >

Columbia

Ongekend populair bij buitenliefhebbers is het Amerikaanse merk Columbia. Jassen, broeken, shirts, schoenen, het aanbod bij Bever is groot. Ook voor jonge outdoor enthousiastelingen. 

columbia
Filter:
1513 artikel
Bekijk 0 artikelen per pagina
Sorteer:
Populair
  • Populair
  • Korting
  • Prijs (oplopend)
  • Prijs (aflopend)
  • Merken: A - Z
  • Merken: Z - A
max aantal bereikt
3 artikelen vergelijken
Bekijk aanbiedingBekijk aanbieding

Columbia

Wist je dat Gert Boyle al veertig jaar lang aan het hoofd van het in Portland, Oregon, gevestigde outdoormerk Columbia staat? Met een ruim aanbod is Columbia een vertrouwd en populair merk.

 

Shirts
Met eigen technologieën als OmniWick, Omni-Shade en Omni-Freeze wapen jij je in een Culumbia shirt vol vertrouwen tegen de elementen. Een shirt met Omni-Wick technologie zorgt voor het actief wegvoeren van vocht. Handig wanneer je graag in beweging blijft. Met de Omni-Shade technologie ben je gewapend tegen schadelijke uv-straling. Omni-Freeze zorgt voor de broodnodige verkoeling. Kortom, klaar om naar buiten en op te gaan.

 

Schoenen
Columbia maakt supercomfortabel schoeisel met een modern, sportief uiterlijk. Voor nagenoeg elke activiteit is er wel een geschikte schoen. Zo heeft Columbia slippers voor je zonvakantie, sandalen voor wandelingen op hete dagen, reisschoenen voor je wereldreis, winterboots tegen wintertenen en wandelschoenen voor de Nijmeegse Vierdaagse. Veel van de schoenen zijn voorzien van een ademend, waterdicht Outdry of Omnitech membraan, speciaal voor wandelaars die zich niet laten stoppen door regen, sneeuw of drassige grasvelden. Andere schoenen zijn juist van luchtig mesh gemaakt voor mensen die ook in de zinderende hitte op pad gaan. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Zo hoeft niets je in de weg te staan je dromen waar te maken.

 

Broeken

Naast shirts en schoenen heeft Columbia een grote collectie functionele broeken voor uiteenlopende buitensporten. Lange broeken, afritsbroeken, korte broeken, capri's en regenbroeken. Leef je buiten uit, dankzij sterke OmniTech en OmniWick technologie wapen jij je tegen de elementen. Broeken van Columbia zijn in diverse lengtematen verkrijgbaar.

 

Het aanbod kinderbroeken van Columbia bij Bever is breed. Zo zijn er shorts, lange broeken, capri's maar ook skibroeken of afritsbroeken voor kinderen te vinden. Er zijn skibroeken met het Outgrown meegroei systeem. Zo kan de broek een aantal jaar meer.