SALE TOT 70% KORTING | Shop nu >

Fjällräven

In 1960 ging Åke Nordin in zijn kelder in de Zweedse stad Örnsköldsvik van start met Fjällräven. Hij was ontevreden over het comfort en de functionaliteit van outdoor producten en bracht daar verandering in.

Sindsdien is Fjällräven trouw gebleven aan haar missie: het ontwikkelen van tijdloze, functionele en duurzame outdoor producten; verantwoordelijk omgaan met mens, dier en natuur; en inspiratie bieden voor het buitenleven. Vandaag de dag ontwikkelt Fjällräven niet alleen kwalitatieve rugzakken, maar is het een compleet outdoor merk dat bekend staat om robuuste outdoor kleding, tenten, slaapzakken en accessoires.

Uitgelicht

Fjällräven - Truien

Bekijk de video

Fjällräven

Je vindt bij Bever een uitgebreide collectie Fjällräven kleding en uitrusting. De oorsprong van Fjällräven ligt in Zweden, waar de jonge Åke Nordin vaker buiten te vinden was dan binnen. Na vele lange trektochten besloot Åke dat de rugzakken die hij tot dan toe had gebruikt niet optimaal waren en maakte zijn eigen rugzak met houten frame. Deze nieuwe rugzak zorgde ervoor dat het gewicht van de rugzak beter verdeeld werd en hij meer kon dragen. In 1960 werd Fjällräven opgericht en begon Åke met het producten van zijn unieke rugzak. Tot de dag van vandaag is de overtuiging van Fjällräven gelijk gebleven; functionele, duurzame en tijdloze kleding en uitrusting die het buiten zijn nog leuker maken.

 

Fjällräven collectie

De Fjällräven collectie bij Bever is enorm en bestaat uit Fjällräven Dameskleding, Fjällräven Herenkleding en Fjällräven uitrusting en accessoires. Welk avontuur je ook gaat beleven, je vindt in de enorme Fjällräven collectie van de Bever webshop en winkels altijd wat je zoekt.

 

Fjällräven rugzakken

Fjällräven was de eerste die een rugzak met ingebouwd frame maakte. Door sterke stof te combineren met een houten frame bepaalde Åke de toekomst van de rugzak. Fjällräven rugzakken zijn van een uitstekende kwaliteit en de Fjällräven Kanken rugzak is een echte classic.

 

Fjällräven kleding

Outdoor kleding was niet altijd even praktisch als vandaag. Åke, de oprichter van Fjällräven kwam daar ook achter tijdens een expeditie naar Groenland. Het doel van de expeditie was het testen van een nieuwe Fjällräven tent, maar tijdens de tocht besloot hij dat ondanks de goede tent, de kleding niet ideaal was. Bij terugkomst begon Åke met het maken van kwalitatieve en duurzame Fjällräven outdoor kleding, en ook vandaag de dag maakt Fjällräven nog kleding. De Fjällräven kleding combineert technisch uitstekende materialen met een modieuze look.

 

Expertise

Niet helemaal zeker welke Fjällräven jas het best bij jou past? Twijfel je nog over welke Fjällräven rugzak je wilt? Geen probleem, bij Bever staan meer dan 500 experts voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keus. Online vind je veel informatie terug bij iedere product, maar wanneer je twijfelt kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. In de winkels helpt het personeel je graag en adviseert je over de juiste uitrusting, een goede maat, en het afstellen van je nieuwe Fjällräven rugzak.

 

Service

Bever zorgt ervoor dat je altijd en overal gemakkelijk het door jou gewenste artikel kunt bestellen. We bezorgen iedere bestelling vanaf € 25,- gratis bij je thuis, of op je werk, of waar je maar wilt. Bestel je graag online, maar pas je het artikel liever nog even? Dan kun je het gratis komen ophalen en passen in de winkel. Ben je in de winkel maar is die jas er net niet in jouw maat? Ook dat is geen probleem, we bestellen het artikel direct voor je en bezorgen het gratis bij je thuis. Bevalt je bestelde artikel uiteindelijk toch niet helemaal? Je kunt het gratis retourneren in één van onze winkels, of je stuurt het terug via de post.